| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kondition komponenter

  Aerob fitness fokuserer på at styrke hjertet og muskler gennem en kombination af vedvarende kardiovaskulær aktivitet, udspænding og styrketræning. Fitness-programmer er ofte skræddersyet omkring nuværende fitness niveau, fitness mål, tidsplan og tilgængeligt udstyr samt sundheds begrænsninger og personlige øvelse præference. Ideelt set vil kondition føre til en bedre funktion af kredsløbs-og respiratoriske systemer. Respiratoriske funktion

  Et af de grundlæggende elementer i aerob fitness er evnen til at tage ilt i lungerne. Aerobe øvelser understrege anstrengende aktivitet for at tvinge kroppen til at tage i og overføre ilt hurtigt, hvilket gør lungerne arbejde hårdere. Meget ligesom enhver anden form for motion, hvilket gør lungerne arbejde hårdere styrker dem til at optage mere ilt og overføre det hurtigere, så kroppen til at håndtere længere perioder med anstrengende aktivitet.
  Cardiac Output

  Meget ligesom åndedrætssystemet, er kondition designet til at teste kredsløbssygdomme - bestående af hjerte, blodkar og blod - der bærer ilt gennem blodet til hele kroppen. Aerob kondition øger styrken af ​​hver pumpe af hjertet, hvilket giver et større tryk gennem karrene. Det forbedrer også både den aktive puls (øge antallet af slag i minuttet under høj aktivitet) og hvilepulsen (mindske antallet af slag i minuttet i perioder med hvile).

  Under konditionen, hjerte stigninger i produktionen som hjertet styrer strømmen af ​​blod i hele kroppen og muskler ved at øge slagtilfælde volumen (den mængde blod pumpes under hvert hjerteslag) og hjertefrekvens (antallet af hjerteslag i minuttet). Med den øgede minutvolumen er mere blod leveret til de arbejdende væv under fitness og motion.
  VO2 Max

  VO2 max er en beregning af det beløb, af ilt kroppen kan bruge under anstrengende aktiviteter såsom løb, cykling, svømning og andre aerobe øvelser. Nummeret måler kroppens iltoptagelse (en funktion af lungekapacitet) og hjerte-styrke (hjertets evne til effektivt at pumpe blod) under sådanne øvelser. Som kondition, lungefunktion og minutvolumen stigning, vil kroppens VO2 max også stige.