| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • ? Hvor gode er Jumping Jacks Som en aerob træning

  Ingen enkelt aerob øvelse er lige så ideel for alle, hvad der virker for en elite atlet ikke nødvendigvis arbejde for en nybegynder, og hvad der er egnet til en person, der er i form, ikke nødvendigvis arbejde for en person, der er overvægtige. Sprællemænd, er dog en øvelse, der kan vise sig nyttigt for folk i alle evner på grund af deres enkelhed, kalorie-brænding fordele og alsidighed. Total-kroppen motion

  Sprællemænd er et glimrende eksempel på en aerob øvelse, som er en form for motion, der har en rytmisk kvalitet, indebærer en række store muskelgrupper, og er det muligt at udføre kontinuerligt. Øvelsen er effektiv, fordi det kræver brug af mange store muskelgrupper i hele kroppen. Under bevægelsen, arbejde dine skuldre til at løfte armene og dine kalve hjælper du hopper, for eksempel. Nogle aerobe øvelser såsom cykling, ikke indebærer så mange muskelgrupper.
  Kalorier forbrændt

  Aerobe øvelser er effektive måder at brænde kalorier hurtigt, hvilket gør dem en værdifuld Udover din træning regime, hvis du motionerer for at tabe fedt eller vedligeholdelse af din atletiske krop. Ifølge HealthStatus vil en 160-pund person brænde 163 kalorier på 30 minutters moderat intensitet sprællemænd og 292 kalorier i 30 minutter af kraftig sprællemænd. Forholdsvis, vil den samme person forbrænde 307 kalorier i løbet af en 30-minutters kørsel ved 5 mph.
  Alsidighed
  p Det er svært at sætte spørgsmålstegn ved alsidighed et sæt af sprællemænd. Nogle aerobe øvelser, såsom svømning, cykling og ved hjælp af en elliptisk maskine, kræver, at du har adgang til bestemte steder eller udstyr. Sprællemænd dog kræve noget mere end et ønske om at arbejde ud. Du kan udføre sprællemænd under en cross-training træning i fitnesscentret, i komfort i dit eget hjem, i løbet af din frokostpause på arbejdet eller endda i dit hotelværelse under en rejse.
  Fordele

  trods af deres enkelhed, sprællemænd give dig en betydelig række sundhedsmæssige fordele på grund af deres aerobe natur. Georgia State University rapporterer, at aerobe motion hjælper med at øge din iltoptagelse, øger dit hjerte-kar-system sundhed, regulerer dit kolesteroltal og sænker dit blodtryk og kropsfedt. Regelmæssig motion kan også forbedre dit humør, hvilket gør sprællemænd en enkel løsning til at hjælpe med at bekæmpe symptomer på stress eller endda depression.