| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Øvelse Ideer til at lindre kedsomhed

  Efter måneders gøre det samme rutine, din træning begynder at lide af "samme gamle, samme gamle syndrom." Snart er du "ringe i" dit træningsprogram og mangler enhver følelse af begejstring. Hvis du går gennem beslutningsforslag i din typiske træning som kedsomhed og udbrændthed sat i, kan du have ramt den legendariske fitness plateau. Det er tid til en intervention. Et par enkle ændringer i dit program vil blusse din passion for motion. Variety Krydderier Up Motion

  I 2000 gennemførte University of Florida forskere en otte-ugers undersøgelse om virkningerne af forskellige på motion vedhæftning. De delte emner i tre grupper. En gruppe varierede deres træning, den anden udførte det samme træning hver session, og den tredje havde ingen fast tidsplan eller workout regler. Sorten gruppe nød deres træning 20 procent mere end medlemmerne af den anden gruppe og 45 procent mere end medlemmer af den tredje gruppe. De var også 15 procent mere tilbøjelige end den anden gruppe, og 63 procent mere tilbøjelige end den tredje gruppe til at overholde en øvelse program.
  Tage det uden

  februar 2013 "New York Times" Artiklen beskriver fordelene ved udendørs motion og citerer en 2012 undersøgelse offentliggjort i "International Journal of Behavioral ernæring og fysisk aktivitet." fandt forskerne, at voksne, der udøves udendørs akkumuleret mere aktivitet end dem, der udførte indendørs træning. Din lokale park kan have en parcourse, som er en gang eller jogging trail foret med forskellige motion stationer. Hvis der ikke er nogen parcourse, oprette din egen. En park bænk omdannes til en station for lunges eller en sit-up bord. Gør dit hældning træning på en rigtig bakke, og for balance og smidighed, din barndom genopleve med et spil hinke.
  Lær en sport

  Sport har to formål. Det får dig ud af gymnastiksalen og i frisk luft og sollys, og giver formål og retning til din indendørs træning. Hvis du bor i et koldt, snedækket miljø, lad ikke manglen på lys gør dig SAD, som i sæsonbestemt berørte lidelse. Snesko, langrend eller alpint skiløb eller snowboard kan gøre dig elsker vinter. I varme klimaer, når du ikke kan tage varmen tager til farvande og lære at surfe, svømme, kajak eller wake-board. Når du lærer en ny sport, vil du ønsker at forbedre. Tweak din indendørs træning med sport-specifikke øvelser.
  Get On the Ball

  bolden, halve bolden, balance board og balancen disc tilføje en helt ny dimension til din træning. Disse enheder nemt erstatte traditionelle vægtbænken, samtidig med at tilføje et element af balance træning og core condition til din rutine. Andre kedsomhed busters omfatter kettlebell træning, medicin bold motion, Pilates udstyr sessioner og igen stiger aerobic, udført på en mini trampolin. Hvis du ikke ved hvordan man bruger nogen af ​​disse anordninger, tage en klasse på din lokale gym. De sociale aspekter af at tage en klasse også lindrer kedsomhed.
  Får med et andet program

  aerobe udstyr på dit lokale fitness center har mere end ét program. Hvis du gør det samme program hver træning - eller værre - brug den samme nøjagtige maskine hver gang, du er på den hurtige vej til træning udbrændthed. Prøv noget andet. Der er interval træning, hill cykler, baglæns bevægelse og meget mere. Lad ikke drift og sort stop på din aerobe træning. Dit gym sandsynligvis har en række af styrketræning udstyr. Kablet maskiner og vægte giver større bevægelsesfrihed end traditionelle maskiner. Prøv dem til en forandring.