| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Saml Total Gym

  Total Gym blev opfundet af Tom Campanaro og Larry Westfall til brug i rehabiliteringscentre. Det bistås i inddrivelse af fysiske skader. De glidende bevægelser var ikke ru på leddene og det gav øvelser for alle dele af kroppen. Over tid, begyndte brugere at bemærke, at Total Gym hjulpet i vægttab og øget deres styrke. Opfinderne indså, at maskinen var til gavn for alle og begyndte at markedsføre det til offentligheden. Montering af Total Gym er en forholdsvis nem proces. Ting du skal
  Unbrakonøgle
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Place gymnastiksalen på gulvet med glidebræt opad. Skub glidebræt fremad trekantssammenføjningen. Løft gymnastiksalen ved at holde de øverste skinner og sprede den åbne i bunden. Det bør være omkring 12 inches fra hinanden og skal hvile på de forreste og bageste tværstænger.
  2

  Skub håndtagene til siderne og udfolde gymnastiksalen. Undgå at placere dine hænder eller fingre i nærheden af ​​remskiven. Hold midt på glidebræt i toppen og langsomt ruller de bagerste ruller ud, indtil gymnastiksalen er fladt på gulvet. Støtte rammen for at undgå at tabe enheden og forårsage personskader.
  3

  Fjern sikkerhedsnål hitch fra bunden af ​​den lodrette søjle og fjern plast. Træk den fjederbelastede stift knop. Det er placeret på den venstre skinne. Dette vil frigive fjederbelastet tap. Grib den lodrette søjle, mens du holder stiften og træk kolonnen oprejst. Slip stiften. Det skal klikke på plads.
  4

  Placer den ene fod på bagsiden overliggeren at holde gymnastiksalen på gulvet. Grab højre eller venstre jernbane og træk quick release pin. Skub skinnerne op den lodrette søjle og slip ben. Drej knappen til højre for at stramme.
  5.

  Sæt lige sikkerhedsnål i hullet på den lodrette søjle under højdejustering beslaget. Stiften er placeret på højdejustering røret.
  6

  Saml Pilates bar på den anden ende af gymnastiksalen. Indsæt det i front trekantssammenføjningen. Kontroller, at det er sat helt.
  7

  Installer proppen i bunden af ​​den lodrette kolonne. Det ligger med diverse tilbehør. Skru møtrikken på proppen, og sæt proppen i hullet i midten af ​​ryggen overliggeren. Sæt skruen og spænd møtrikken med en unbrakonøgle.
  8

  Fjern hætten fra den lodrette søjle og indsæt flipover indehaveren base. Placer flipover på basen. Total Gym er nu klar til brug. Fastgør tilbehør som er nødvendig for forskellige øvelser.