| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man laver en anordning til at holde en bog på en stationær cykel

  Du kan lide at ride din stationær cykel til motion, men du kan også opleve, at alt dette ridning kan få temmelig kedeligt uden noget andet at lave. Du kan se tv eller video, der simulerer en cykeltur, men du kan trætte af disse aktiviteter også. Læsning er en underholdende måde at gøre udøvelsen tid på din stationære cykel gå hurtigere. Du kan nemt vedhæfte en enhed til din cykel, der vil holde din bog. Ting du skal
  Nodestativ, sammenklappelig øverste halvdel kun
  4 meter wire
  Gaffatape
  2 tøjklemmer eller overdimensionerede plastik clips
  Vis Flere Instruktioner

  1

  Fold den øverste halvdel af en sammenklappelig nodestativ indtil det låser åbne.
  2

  Place musikken stå øverst på tværs af styret på din stationær cykel, så det ikke blokerer nogen kontrol eller ringer. Hold fast i nodestativ og styr i midten.
  3

  Wrap wiren omkring den nederste kant af musikken står øverst og under den stationære cykel styret, der arbejder fra venstre mod højre, for at vedhæfte musikken står til styret. Fortsæt indpakning wiren, indtil du når den rigtige ende af nodestativ. Vind den resterende wire tilbage over standen og styret, flytte til venstre, indtil du løber tør for wire.
  4

  Fortsæt med at holde nodestativ på plads, mens du trykker ned på wiren viklet på den nederste kant af nodestativ. Fortsæt med at trykke langs den nederste kant, flytter fra venstre mod højre, indtil alle tråden er fladtrykt. Dette vil skabe en fladere overflade at hvile din bog.
  5

  Fortsæt med at holde nodestativ på plads, mens du wrap gaffatape omkring nodestativ og styret, bevæger sig fra venstre mod højre. Tryk tapen ned, så musikken standens nederste kant fortsætter med at forblive flad. Placer en bog om nodestativ, og fastgør bogen til standen med tøjklemmer eller papirclips, så det forbliver åben. Flyt de skruer, når du ønsker at vende en side.