| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan varme op, før Performing Squats

  Squats er en vidunderlig øvelse til at opbygge muskler i din underkrop og stimulere muskelvækst i hele din krop. Squat er også en noget risikabel øvelse. Derfor skal du lære at varme op, før du udfører squats. Squats tillader dig at håndtere mere vægt end de fleste vægtløftning øvelser og afgifter hele din krop, som de er udført. Det betyder, at du bør overveje din overkrop samt din underkrop, når varmer op, før du udfører squats. Dine skuldre, arme, bryst og øvre ryg vil arbejde på at holde vægten på tværs af skuldrene. Nederste del af ryggen vil være midtpunktet af øvelsen. Endelig vil dine ben og hofter arbejde på at flytte vægten i hele vifte af bevægelse. Ting du skal
  Vægtløftning bælte
  Training partner /spotter
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Ride den stationære cykel. Du er nødt til at få blodet flyder i hele kroppen og især i benene og omkring knæene først. Tage omkring 10 minutter til at ride den stationære cykel med en langsom støt tempo. Alt du søger at gøre, er at løsne musklerne op og få blodet flyder.
  2

  Udfør en let sæt pulldowns. Det kan lyde mærkeligt, hvis du forsøger at varme op, før du udfører squats, men du skal løsne op din overkrop så godt, især omkring skuldrene og øvre ryg. Brug en bred-greb på rullemenuen bar, trække det langsomt ned bag nakken, indtil baren let berører bagsiden af ​​din hals, derefter langsomt lade baren for at stige til den øverste position. Du behøver kun at gøre én eller to lys sæt på omkring 15 gentagelser.
  3

  Stræk benene og overkroppen. Nu hvor du har nogle blod flyder ind i de nødvendige områder af kroppen, er det tid til at gøre nogle stretching. Du bliver nødt til at strække ud hele din krop, ikke bare din underkrop. Vær især opmærksom på dine hamstrings og lænd, da de er almindelige skade områder.
  4

  Udfør en let sæt ben udvidelser. Leg Extensions vil få mere blod flyder ind i dine lår og varme op dine knæ. De vil også begynde processen med at få dine ben klar til at håndtere en vis vægt. Efter at få komfortable på benstrækker maskine, skal du vælge en let vægt, der vil tillade dig at gøre 15 gentagelser forholdsvis let. Med begge ben komfortabelt under det polstrede bar, glatte ud dine ben, som hvis du var at sparke en bold. På toppen af ​​bevægelsen hold i øjeblikket, og derefter langsomt sænke vægten ned til startpositionen.
  5.

  Begynd med lette squats. Du er klar til at komme i gang med dine squats. Du ønsker ikke at bare springe lige ind tunge sæt, du har brug for at arbejde din vej op til din top vægte. Dit første sæt squats bør ske med en meget let vægt - med blot bar på dine skuldre, eller noget så let som et kosteskaft

  .