| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Om Bodybuildere

  Bodybuilding er en fantastisk sport og form for fysisk fitness. Mange anser muskler at være synonymt med maskulinitet. Det gør bodybuilding appellerer til mange mænd. Bodybuilding kan også ses som en form for personlig udvikling. Dette faktum gør bodybuilding også appellerer til kvinder. Trods sin popularitet, er der kun få sportsgrene, der har flere misforståelser end sporten bodybuilding. Historie

  Folk har forsøgt at forme deres kroppe siden det antikke Grækenland, men den moderne betydning af ordet bodybuilding kom ikke i brug før omkring 1890. I de tidlige dage var bodybuilding alt om out-løfte andre konkurrenter i uformelle omgivelser. Virker som løfte kampesten og trække vogne morede on-tilskuere. Senere i det 20. århundrede, bodybuilding blev mere om symmetrisk sculpting den menneskelige krop.
  Function

  Bodybuilding er gjort for en række forskellige årsager. Amatør bodybuildere løfte vægte for at skabe en fysik, som andre måske finder attraktiv eller maskuline. Skuespillere og kunstnere af alle typer undertiden engagere sig i bodybuilding for at passe ind i rollen som en vis karakter. Mange også indgå bodybuilding som en sport at konkurrere i bodybuilding konkurrencer. Bortset fra disse konkrete mål, mange bodybuildere bare nyde udfordringen med at opbygge deres styrke.
  Fordele

  Bodybuilding kan reducere den procentdel af kropsfedt på en individuel . Muskler har evnen til at forbrænde fedt for at opretholde sig selv, hvilket bidrager til vægttab. Muskulære organer er også mere modstandsdygtige over for sygdomme og andre tilstande. Ud over sundhedsmæssige fordele, har bodybuildere større styrke end dem, der ikke kropsbygning. Dette er til gavn for alle, der nogensinde har brug for at løfte en sofa.
  Typer

  Muskler kan faktisk blive bygget i flere forskellige måder. Der er interesseret i at være i stand til at løfte de tungeste vægte mulige kan engagere sig i magt løft og udvikle voluminøse muskler. Disse muskler er ikke attraktive, men de er gode til at udøve magt mod store genstande. Ved at løfte lettere vægte på en større gentagelse kan en bodybuilder bygge tonede muskler, forbrænde fedt og betragtes attraktivt af mange. Atleter kan også bruge bestemte vægttræning teknikker til at tilpasse deres muskler for at skabe et organ, finjusteret mod en bestemt fysisk aktivitet.
  Misforståelser

  modsætning til populær tro , kvinder kan opbygge muskelmasse. Men kvinder har en hårdere tid at få muskelmasse end mænd på grund af genetiske hindringer. Men stort set alle bodybuildere nødt til at håbe, at de er genetisk kabelforbundet at sætte på muskelmasse. Vægttræning ikke forårsager et tab af fleksibilitet, så længe vægttræning teknikker udføres korrekt. En meget almindelig misforståelse er, at musklerne bliver til fedt, hvis nogen ikke arbejde ud. Sandheden er, at musklerne blot skrumpe, men de kan ikke blive fedt.
  Warning

  Forkert vægttræning kan forårsage skader. En bodybuilder skal sørge for at varme op, før løfte vægte. Bodybuildere skal få masser af søvn og spise ordentlig ernæring. Bodybuildere skal udføre deres vægttræning bevægelser ordentligt og bør konsultere en fysisk træner, hvis usikker på, hvordan man korrekt udføre en elevator. Bodybuildere bør ikke løfte om såret. Bodybuildere skal også undgå steroid brug.