| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan at løfte vægte for ledsmerter

  Der er en almindeligt holdt tro, at løfte vægte bidrager til ledsmerter. Selv om det er sandt, at løfte vægte ved hjælp af dårlig form, kan skade leddene og føre til smerter, forskning viser, at en korrekt vægtløftning rent faktisk kan bidrage til at reducere ledsmerter fra gigt. Når du styrker dine muskler, du tager presset væk fra dine led. Der hjælper til at lindre smerte og forbedre funktionen. For at få mest gavn af vægtløftning, er du nødt til at ansætte korrekt teknik. Her er hvordan. Ting du skal
  Gratis vægte
  vægttræningsmaskiner
  Kosttilskud
  Vis Flere Instruktioner
  vægttræning for Fælles Sundhed
  1

  Warm op. Tag dig tid til at varme musklerne op, inden du løfter vægte. Gør mindst fem minutters moderat motionsture. Gå på et løbebånd eller ridning en stationær cykel er både gode muligheder. Kom dine muskler varme, før løfte vægte vil bidrage til at forebygge skader.
  2

  Må ikke overdrive. Begræns dine styrketræning sessioner til hver to eller tre dage. Dette giver dine muskler tid til at restituere sig og blive stærkere. Hvis du løfter vægte for ofte, du bryder musklerne ned i stedet for at bygge dem op, og dette kan føre til ledskader og trak muskler.
  3

  lettere vægte og gøre mere gentagelser af hver øvelse snarere end at gøre et par reps med tunge vægte. Tunge vægte er mere tilbøjelige til at stamme dine muskler og led. Deres mål er at opbygge styrke og fleksibilitet uden at gøre nogen skade på Deres led, sener og muskler. Flere reps på et lavere vægt vil hjælpe dig med at opnå dette mål.
  4

  trække på hjælp fra en personlig træner for dine første to eller tre sessioner. Læring ordentlig løft formular er meget vigtigt. Det vil hjælpe dig med at forebygge skader og få mest gavn ud af hver øvelse du gør. En personlig træner kan vise dig korrekt form for en række forskellige øvelser og udstyr. Selv efter du løfte på egen hånd, så tal med en personlig træner, inden du forsøger nogen nye øvelser.
  5.

  Tag en ernæringstilskud, der vil støtte fælles, knogler og muskler sundhed. Når du jævnligt løfte vægte, du forlanger flere af dine muskler, knogler, led og sener, så du skal sørge for at de har de næringsstoffer de har brug for at stige til disse krav. Kig efter en multivitamin, der indeholder glucosamin, chondroitin, calcium og magnesium til at understøtte dine knogler og led. Kig efter en blanding af aminosyrer til at understøtte din muskel udvikling.