| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Strækker at gøre efter en Workout

  Udstrækning efter en træning kan hjælpe med at forebygge skader og ømhed senere. Selv om det er en god ide at gøre basale strækninger over hele kroppen, er det også vigtigt at virkelig fokusere på de muskler, du har foretaget arbejde hårdest. Må ikke hoppe, mens stretching og gøre bevægelser langsomt, holder i cirka 30 sekunder og gentage mindst to til tre gange hver. Leg Strækker
  Du skal føle denne strækning langs bunden af ​​dit ben.

  Sidder på en måtte eller pude, stræk det ene ben ud foran dig og fold dine andre ben ind mod kroppen. Holde ryggen lige, nå ud og få fat i tæerne af den udstrakte ben. Når du er komfortabel, langsomt flex tæerne mod din krop. Prøv ikke at låse dine knæ, og gøre dette til begge ben mindst to gange. Sommetider lægmusklen har brug for ekstra opmærksomhed afhængig af din aktivitet. Tage ekstra tid til forsigtigt at trække tæerne mod din krop, mens foroverbøjet med ret ryg til virkelig strække kalvene.
  Hip Stretch

  Forbliv siddende på gulvet og forlænge det ene ben ud foran dig. Tag anklen af ​​dine andre ben og placere den på tværs af din udvidet en lige over knæet. Holde ryggen lige, langsomt begynder at bøje den udvidede ben op, og holder din fod fladt på jorden, så din løfte dine andre ben. Gå så langt som er komfortable og holde. Gentag, skifte ben positioner.
  Forward Fold
  Denne strækning er godt for ben og ryg.

  Fra stående stilling, læne sig frem og forsøge at røre dine tæer eller gulvet foran dig. Må ikke låse dine knæ. Prøv at holde din ryg lige, men ikke stiv.
  Side Stretch

  Lå tilbage på gulvet og bringe dine knæ op til brystet. Udvid dine arme ud straks fra dig med håndfladerne nedad. Holde dine knæ sammen, langsomt sænke dem til den ene side af kroppen, lade din ben hvile på gulvet ved siden af ​​dig, hvis du kan, og samtidig holde din overkrop i position. Hold denne strækning, og derefter bringe dine knæ tilbage til centrum og gentag på den anden side.
  Arm Stretch
  Du skal føle denne strækning i din overarm.

  Bring den øverste del af din arm foran og på tværs af brystet. Hold albuen med den anden hånd og træk forsigtigt, føle strækket i din skulder. Hold og gentag med anden arm. Næste bringe din arm op og bag dit hoved med albuen pegede op mod loftet. Igen, tag fat i albuen med den anden hånd og træk forsigtigt ned. Hold og gentag med din anden arm.
  Back Stretch
  Hold en mat praktisk at bruge til en lavere tilbage stretch.

  Knæl på gulvet, holde dine knæ sammen og sætte dit ansigt på gulvet foran dig. En mat eller håndklæde vil være praktisk for denne strækning. Nå frem, håndfladerne ned og lægge dine hænder på gulvet foran dig nå lige ud. Denne strækning vil føle sig godt på din lænd.
  Neck Stretch

  Stående op straight, men afslappet, forsigtigt lade dit hoved falde til den ene side og samtidig holde din skuldre niveau. Træk ikke på dit hoved, bare lad vægten af ​​det gør det strækker for dig. Hold og gentag på den anden side.