| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Betingelse dine lunger for Running

  Løb er en af ​​de bedste hjerte-kar-øvelser du kan gøre. Det hjælper til at opbygge muskler tone, sænker din body mass index og giver dig mere energi. Men kører kræver lidt øvelse og konditionering. En af de største hindringer for at køre lange afstande er condition dine lunger til at være i stand til at holde op med dine ben. Lung condition kan være smertefulde og anstrengende, men den eneste måde at betingelse dine lunger for at køre er at sætte på dine løbesko og komme udenfor. Instruktioner
  1

  Rygestop hvis du ryger. Rygning kan reducere din lungekapacitet, hvilket forhindrer dig i at køre længere afstande. Hvis du ikke ryger, ikke starte.
  2

  Gør nogle lette åndedrætsøvelser. Åndedrætsøvelser kan betingelsen dine lunger til at være i stand til at gøre mere uden megen anstrengelse. Sid ret op og inhalere dybt. Hold luften i lungerne i cirka fem sekunder, før du slipper luften. Som du ånder ud, lade musklerne i maven til at slappe af. Når du inhalerer Lad luften fylde dit bryst. Gentag dette for omkring fem til 10 minutter om dagen så ofte som muligt.
  3

  Opbyg intensiteten af ​​dit hjerte-kar træning. Hvis du kører en mile nu prøve at øge det til en mile og en halv eller to miles. Når du kommer til det punkt, hvor du er vant til at køre en bestemt distance, din lungekapacitet stopper med at vokse. Skub dig selv til nye højder for at øge lungekapacitet. Ikke bo på én distance for mere end en uge. Selv hvis du kun øge afstanden du kører med en brøkdel af en mile, vil det forbedre din lungekapacitet.
  4

  Start kører på de højere luftlag. Mens du stadig laver din primære lunge motion (svømning, cykling), prøve at gå til en højere højde for at køre en mile eller så. Dette vil kræve dine lunger til at arbejde hårdere, og dermed øge deres kapacitet. Gør dette så ofte som muligt. Hvis du ikke bor i et område, hvor du har adgang til store højder, kan regelmæssig højtliggende uddannelse ikke være et realistisk mål.
  5.

  Vær konsekvent. Opbygning af dit lungekapacitet ikke kan opnås på en dag. Hold på det hver dag i flere uger. Du vil langsomt begynde at se din lungekapacitet stigning. Jo længere du træner, jo større er din lungekapacitet vil være i sidste ende.