| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kickboxing Moves og Øvelser

  Kickboxing er en kontakt sport, hvor atleter bruger spark og slag for at score point eller score knockouts. Fuld kontakt kickboxing kan være farligt, men kickboxing teknikker kan bruges til at få en hjerte-kar træning uden at kæmpe mod en levende modstander. En af fordelene ved at bruge kickboxing som en måde at få motion er, at det kan være mere sjovt og engagerende, at gøre en aktivitet med lidt variation, såsom løb eller cykling. Jab

  jab er et af de mest grundlæggende stansning teknikker, der anvendes i kickboxing. En indsprøjtning er en hurtig, lige slag kastet med hånden, der svarer til den ledende fod. For eksempel, hvis du er i et standpunkt, og din venstre fod er fremad vil du smide en jab med venstre arm. Jabs er beregnet til at være rettet mod ansigtet af en modstander, så stansning arm bør forblive omkring hovedhøjde gennem stansning bevægelse.
  Cross

  Et kryds er en lige Punch kastet med den hånd, der svarer til den bageste fod. Hvis du fører med venstre fod, vil du smide et kors med højre hånd. Når kaster et kors, skal knytnæve rejse længere end med en jab for at nå målet, hvilket gør det punch langsommere, men giver det en større magt. Rotere dine hofter og twist kernen i retning af punch til at øge styrken i teknik.
  Hook

  En krog er en kastet slag med en bøjet albue fra den side, der er målrettet den side af en modstander ' s hoved eller krop. En krog kastes med den ledende knytnæve ligesom jab. At kaste en krog, flytte vægten frem over ledende fod og drej kroppen mod målet ved at dreje hofter og bolden af ​​den ledende fod svinge stansning arm parallelt med jorden.

  Font Kick

  En front spark er en stikkende spark kastet ligeud med foden orienteret vinkelret på gulvet. Den forreste spark er typisk rettet mod midsection eller lyske af en modstander. At kaste en front spark, bringe knæet af sparke ben op foran maven og derefter snap skinnebenet og foden opad og stak benet fremad.
  Roundhouse Kick

  Roundhouse kick er en fejende eller gnistdannelse spark, der bruger fods eller skinnebenet som en slående overflade. Roundhouses kan være rettet mod benene, kroppen eller hovedet. For at udføre en Roundhouse, flytte din vægt over støttebenet, løft sparke ben og derefter rotere hofterne i retning af kick, så sparke benet ud for at feje en vandret bue.
  Øvelser

  Kickboxing teknikker kan bruges i luften for praksis og til at få en cardio workout (kendt som skyggeboksede.) Du kan bruge lette vægte i hænderne, eller bruge handsker for at tilføje en vis modstand mod slag. For at få en bedre fornemmelse for teknik, kan du bære fuld handsker og punch eller sparke en tung taske.