| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvad er forskellen mellem Cardio Kickboxing & Kickboxing?

  Kickboxing er en full-kontakt sport, der stammer fra kampsport og boksning, som involverer spark, strejker og slag. Cardio kickboxing, også kendt som aerob kickboxing eller fitness kickboxing, er en aerob træning baseret på kickboxing bevæger sig, og er normalt gøres uden modstand eller kontakt. Det er en enkel og klar sondring, men mange mennesker, herunder sundhed klubber og fitnesscentre, der holder klasser, refererer til både som blot "kickboxing". History of Kickboxing
  Kickboxing udviklet i turneringerne.

  Kickboxing, som vi kender det i dag blev født ud af 1970'ernes amerikanske karate turneringer. Ideen var, at tilføje spark og slag til traditionel karate ville gøre det lettere at objektivt score spillet og give deltagerne mulighed for fuldt ud at udnytte deres kompetencer. I dag kampsportsverdenen kampstil, gjort populære af Ultimate Fighting Championships, stærkt trækker på kickboxing samt forskellige kampsport discipliner.
  Historie Cardio Kickboxing
  Cardio kickboxing kombinerer kickboxing bevæger sig med aerobic.

  Nogle mennesker kredit karate mester Billy Blanks 'Tae Bo med at være den oprindelige cardio kickboxing rutine. Lanceret i 1989, var det den første populære workout til at udnytte taekwando og boksning bevæger sig, men var ikke omtalt som cardio kickboxing.

  Cardio Kickboxing ® hævdes som et registreret varemærke af kampsport mester og tidligere full-kontakt karate dommer Frank Thiboutot, der skabte sin træning i 1992. Baseret på turneringen kickboxing, fremmer det brugen af ​​udvalgte udstyr cardio rutiner.

  Les Mills 'BODYCOMBAT, der blev lanceret i 1999, er en anden form for fitness kickboxing byder karate, boksning, taekwondo, tai chi og Muay Thai flytter . Derudover er der mange flere programmer, både på dvd og udbydes i sundhed klubber, der kombinerer aerobic og kickboksning.

  Funktioner og fordele
  Sparring er ofte en del uddannelse i kickboxing.

  Kickboxing er strengt taget ikke, en kampkunst, men en kamp formular inspireret af kampsport. Sommetider traditionelle boksere studere kampsport til perfekte spark og derefter gøre overgangen til kickboxing.

  Når uddannelse i kickboxing, bare for sjov og motion, form og korrekt teknik er meget vigtigt at forebygge skader. Når du er klar, studerende ofte få mulighed for at sparre med hinanden, normalt leverer deres slag mere blødt, end de ville i en turneringskamp. Kickboxing også undervist i selvforsvar formål, og fungerer som en streng fysisk træning.

  Cardio kickboxing kombinerer bevæger sig fra kickboxing, boksning, blandet kampsport og endda regelmæssig aerobic, men strejker leveres normalt i luften mod et imaginær modstander. Det er god motion, mentalt stimulerende og en bemyndigelse tillid booster, men det er ikke meget nyttigt for at lære selvforsvar teknikker, fordi korrekt form ikke fremhæves så meget som det er nødvendigt for at holde bevæger sig og have det sjovt
  <. br> udstyr
  Kæmper handsker og tunge poser bruges i kickboxing træning.

  For regelmæssig kickboxing, MMA-stil kæmper handsker er normalt bruges i stedet traditionelle boksehandsker. Du får også brug for behagelig træning tøj, der giver dig en gratis vifte af bevægelse, men ingen sko, da kickboxing normalt sker i bare fødder, ligesom de fleste kampsport. Derudover vil du nødt gulvmåtter, pads, narresutter, hastighed tasker eller tunge poser til at praktisere slående,. Og eventuelt håndbandager eller beskyttende polstring

  For de fleste aerobe kickboxing, intet er påkrævet undtagen standard gym tøj, herunder ordentlige sportssko. Nogle lærere også tilskynde brug af kæmper handsker eller hånd wraps, som hovedsageligt hjælpe med form og holdning snarere end tjener som enhver form for beskyttelse. Med den faktiske Cardio Kickboxing ®, kan du forvente mere udstyr, herunder puder, stansning tasker og Sjippetove.