| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kickboxing Skader

  Kickboxing er en fantastisk måde at holde sig i form, uanset om du konkurrerer i ringen eller bare tage klasser for sjov på dit helbred klub. Men med kickboxing popularitet på et all-time high, kickboxing skader er også ved at blive mere almindelige. Hold øje med disse potentielle skader, og altid forsøge at forhindre kickboxing skader, før de opstår. Trykskader

  Blå mærker er de mest almindelige kickboxing skade. Kicking eller stansning en tung taske, blokerer et spark eller tage et hit kan alle bryde blodkar og resultere i smertefulde blå mærker. Blå mærker vil generelt heles i et par dage, og du kan tage en over-the-counter smertestillende medicin såsom ibuprofen til at reducere smerter og betændelse.

  Hvis du får blå mærker meget let eller synes at få blå mærker oftere end andre mennesker, bør du se en læge, da dette kan være en indikation af anæmi eller anden underliggende tilstand.
  Knee

  eksplosive, kraftfulde spark findes i alle stilarter kickboxing kan lægge et kolossalt pres på dine knæ. Gentagne roterende dine knæ og støtte din vægt på det ene ben sætte dine knæ i risiko for skader.

  Vær opmærksom på dine led. Langvarig eller skarp smerte i knæene kan være tegn på anstrengt eller revet sener, der har brug vurdering af en medicinsk uddannet.

  Ankel

  Ankel stammer og forstuvninger er en almindelig kickboxing skade. Kickboxers ofte sat al deres vægt på det ene ben til at levere et spark, og rotation under dette tryk kan forårsage ledskader. Ice dine ankler efter din træning til at reducere inflammation, og ikke udøver igen før dine ankler føler mig stærk og uden smerter.
  Back

  Kickboxing kan forårsage rygskader i selv de stærkeste deltagere. Den dynamiske vrid forbundet med spark og slag kan slides ned muskler og stamme sener over tid, hvilket resulterer i overbelastningsskader. Desuden kan conditioning øvelser som crunches lægge yderligere pres på din ryg.

  Mild rygsmerter vil normalt gå væk, hvis du giver din krop passende tid til at komme mellem træning. Men hvis du oplever stærke smerter, eller smerter, der varer mere end en uge, bør du søge lægehjælp.
  Hjernerystelse
  p Hvis du kun kickbox som en aerob øvelse , kan du ikke engang komme i kontakt med en anden person, så dine chancer for kvæstelser i hovedet er slanke. Men i amatører og professionelle konkurrence, slår til hovedet er en integreret del af sporten, og hjernerystelse er en reel mulighed.
  P Hvis du oplever forvirring, hukommelsestab eller kvalme efter et slag i hovedet, du bør søge lægehjælp. Hvis en læge vurderer, at du har lidt en hjernerystelse, undgå at konkurrere i mindst et par uger eller så længe lægen anbefaler. Din risiko for hjernerystelse stiger efter en hjernerystelse, så du bliver nødt til at være særlig forsigtig fremadrettet.