| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kickboxing teknikker

  Kickboxing stammer over 2.000 år siden i Asien. Det blev senere genindført i USA i 1970'erne af karate eksperter. I dag er den mest populære form for kickboxing kaldes cardio kickboxing. Denne stil indebærer en kombination af boksning, kampsport og aerobic. Før du udfører nogen kickboxing teknikker søge professionel rådgivning for at sikre, du udfører de teknikker korrekt. Dette vil hjælpe med at undgå skader og sikre, at du får de ønskede fitness resultater. Warm-Up

  Sørg for at varme op, før du udfører nogen komplekse kickboxing teknikker. Give afkald stretching kan koste dig en seriøs muskel tåre, der kunne tage uger at hele ordentligt. Warm-up rutiner vil hjælpe løsne musklerne op, øge fleksibiliteten og vigtigst af alt, mindske din chance for skade. Hvis du tager en kickboxing klasse din warm-up rutine vil variere afhængigt af din instruktør. Men i almindelighed vil en typisk rutine vare mellem 10 til 15 minutter. Den bør omfatte en fuld legeme stretch, startende med det øverste af din krop, og derefter arbejder din vej ned. Sørg for at din krop føles behageligt og ordentligt strakt ud, før du starter nogen kickboxing teknikker.
  Kicking Teknikker
  p Der er en endeløs række af sparke teknikker kickboxing. Generelt vil du lære de samme grundlæggende teknikker, uanset hvor du går til at øve kickboxing. Dog kan mere avancerede stilarter sparke variere afhængigt af din instruktør.

  En af de første spark, vil du sikkert lære er den side kick. Når praktiserer dette træk i højre side af kroppen skal vende en imaginær målet. Når du har styr på den korrekte holdning, fortsætte med at rejse dig knæ op og sparke i retning af målet. Når du hæver dine ben sørg for ikke-sparkende fod er stabil nok til at understøtte resten af ​​kroppen. Den faktiske spark bør omtrent så høj som din hofte er fra gulvet. Hvis dette spark er udført korrekt, kan det være meget effektiv mod en anden modstander.

  Forreste kick er et andet grundlæggende træk. Med denne spark din krop skal står direkte over målet, med fødderne et bov «bredde fra hinanden. Løft dine ben op mod brystet og derefter sparke med bolden af ​​din fod i retning af målet.
  Stansning Teknikker

  Når du arbejder på stansning bevæger starter ved at praktisere de grundlæggende boksning holdning. Som med den forreste spark, skal dine fødder være omkring et bov «bredde fra hinanden. Derefter drejes en smule, sigte din arm foran din krop og smide en punch mod boksebold.

  Mens du arbejder på dette stansning flytte, skal du sørge for også øve forsvar teknikker. Stansning en modstander kan være meget effektiv, men det kan også lade dig sårbar for en counterpunch. For at undgå at det sker, skal du placere din hage bag din skulder og holde din modsatte hånd i en beskyttende stilling i nærheden af ​​dit ansigt

  Referencer
    TeensHealth;. " Kickboxing "Mary L. Gavin, MD, november 2008
   " Kickboxing Technique "MMAAnalytics
   " Teknik og Training Tips "Falcon Kickboxing
  Resources
  < li> Kickboxing Teknisk Tips