| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvad er fordelene ved Kickboxing Klasser?

  Kickboxing er en form for holdtræning, der kombinerer kampsport, boksning manøvrer og aerobic i en full-body workout. Kickboxing træning typisk vare mellem 30 og 60 minutter, og arbejde armene, ben, ryg og core muskler. Kickboxing indebærer ikke kontakt med en anden person, men udstyret er undertiden medtaget som en sjippetov, plyometric blok boksesæk eller hastighed taske. Mange fitnesscentre og fitness-faciliteter tilbyder kickboxing klasser, og talrige dvd'er og fitness videoer indarbejde eller fokusere på kickboxing. Forbedret Cardiovascular Health

  Ifølge en 1999 amerikanske Rådet om øvelse (ACE) undersøgelse foretaget af Dr. Len Kravitz på University of Mississippi, kickboxing giver en anstrengende og udfordrende træning for at opretholde og fremme kondition. God kar-sundhed nedsætter risikoen for hjerteanfald, kan sænke blodtrykket og forbedre ens generelle sundhed. Desuden forbedrer godt hjerte-kar-sundhed udholdenhed og udholdenhed. For optimale resultater, bør puls bo mellem 65 og 85 procent af den maksimale aerobe interval under en træning.
  Stress Relief

  Kickboxing ikke kun giver en udfordrende træning, men forbedrer også mental sundhed ved produktivt kanalisering stress og ekstra energi. Ifølge Mayo Clinic, er bedre humør og øget energi to vigtigste fordele ved motion. Konsekvent motion har vist sig at nedsætte angst. Endorfiner frigives under motion hjælpe med at lindre stress og kan endda bidrage til at afhjælpe depression. Regelmæssig motion hjælper også forøge og stabilisere energi niveauer i løbet af dagen, og forbedre fokus og koncentration.
  Kalorieindhold brænding

  Ifølge ACE og University of Mississippi undersøgelse i gennemsnit, brænde deltagere i en cardio kickboxing klasse mellem 350 og 450 kalorier i timen, 6,5-8 kalorier per minut, afhængigt af den specifikke kickboxing bevægelse. For vægttab, er mindst tre sessioner hver uge med ekstra motionsture gerne walking generelt anbefales.
  Øget muskeltonus

  Selvom de fleste cardio kickboxing klasser ikke indarbejde vægte eller modstand bands, kan de stadig øge muskelstyrke og tone. De gentagne bevægelser af spark og slag, samt de forskellige kombinationer af bevægelser, hjælper træne musklerne og kan styrke dem. Inddragelsen af ​​resistens og anaerob (muskel-bygning) bevægelser og aktiviteter gør kickboxing effektiv til at øge muskeltonus og styrke. Derudover kickboxing er godt for opbygge solide kerne muskler. Side-bøjninger, knæ elevatorer, og andre bevægelser arbejde mavemusklerne og obliques.