| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvad skal jeg spise før Kickboxing?

  Hvad du spiser før kickboxing træning kan have en betydelig indvirkning på, hvordan du udfører. Måltider inden for to timer af en workout bør være lille og let, tunge fødevarer bør undgås. Hvad du drikker også spørgsmål. Følg ikke korrekte kostvaner kan forårsage en dårlig præstation eller en følelse af kvalme. Spise Før Kickboxing

  På grund af den høje intensitet i de fleste kickboxing træning, kost er vigtig. Spise forkert, kan forårsage dig til at føle træg eller værre - en følelse af kvalme og sygdom. Der er visse typer af fødevarer, der bør undgås. Tunge stivelser, der fordøje langsomt, såsom pasta, bør ikke spises inden for to timer efter et måltid.

  Enhver pre-workout måltid, der kommer inden for en time for at udøve skal være lille. Et protein bar eller fødevare, der giver hurtig energi er ideel. Bananer, bær eller æbler med fedtfattig jordnøddesmør er gode muligheder. Spise overdrevent i time før kickboxing vil have dig begynder din træning uden maden langt nok sammen i fordøjelsessystemet cyklus, og sætte dig i risiko for kvalme.
  P Der er andre faktorer, der påvirker, hvad du kan spise. Først og fremmest er tidspunktet for træning. Hvis du arbejder ud om morgenen, er det nok bedst, at du splitte din morgenmad i to portioner. Spis en mindre del, før du træner, og når din træning er overstået, forbruge den resterende del. Hvis du motionerer i eftermiddag eller i aften, skal du sørge for ikke at have spist et stort måltid for nylig. En præ-workout snack måske ikke nødvendigt, men er stadig god for ekstra energi. Når din træning er færdig, forbruge en snack høj i kulhydrater og protein, som din krop har brug for at genopbygge næringsstoffer og genopbygge muskel-systemer. Den anden dominerende faktor er dit niveau af fitness. Efterhånden som du bliver bedre til kickboxing træning, vil din krop også justere. Med tiden vil du være i stand til at spise en større del før din træning uden at føle trætte.

  Drinking er lige så vigtigt, før en kickboxing rutine. Undgå kulsyreholdige drikke som sodavand og stærkt caffinated drikkevarer som kaffe. Disse vil ikke medføre, at du føler dig syg, men kan forårsage halsbrand og påvirke din træning. Vand er bedst, men frugtsaft og sportsdrikke kan også indtages før en træning. Efter kickboxing, er det vigtigt at forbruge vand. Drik 8 ounce for hver 30 minutters motion.