| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Øvelser kun for mænd

  Udøver er en vigtig måde at holde sig sund og fit. Mens mange standard øvelser almindeligvis udfyldes af både mænd og kvinder, er der en række øvelser er vigtige for mænd kun der fremmer bestemte områder af fitness. Mænd og kvinder, som er biologisk forskellige, kan drage fordel af øvelser tilpasset deres specifikke sex. Øvelser resulterer i øget seksuel potens til fleksibilitet og øget fysisk højde. Konsultere en professionel træner eller fitness-ekspert til at guide dig gennem nogen øvelser, du har spørgsmål med eller til at hjælpe dig med at udvikle en fitness plan, der passer til dine behov og mål. Bækkenbundsøvelser

  bækkenbundsøvelser er specifikke for mænd. Disse øvelser hjælpe med at styrke en mands prostata og styre en overaktiv blære. Udfør øvelsen ved at klemme musklerne i både penis og anus på samme tid. Hold prispres til i gennemsnit fem sekunder, mens vedligeholdelse af din vejrtrækning. Forsnævringen aktiverer de lavere bækken muskler, kendt som "gulv" muskler. Fortsæt disse øvelser dagligt i en periode på tre til seks måneder. Øvelserne fremmer prostata sundhed og give manden med en komfort niveau i at vide at han kan styre sin blære og vedligeholde seksuel ophidselse.
  Øge din højde

  Kast dig ud i højden stigende aktiviteter. Epifyseale ossifikation er den proces, der størkner væksten i knoglerne. Når processen er afsluttet et menneske ikke længere vil vokse. Den fuldføres ikke hos mænd indtil mindst 18 år, selvom det kan fortsætte endnu længere. Øv kører i stedet i 60 sekunder og derefter strække dine hænder opad så højt som du kan, med ryggen hårdt mod en væg. Udfør denne øvelse dagligt og altid sigte på at nå lidt højere. Hvis du er en voksen mand, og epiphyseal ossifikation ikke har afsluttet sin proces i din krop, du kan vokse lidt højere.
  Udføre Crunches

  Ifølge Web MD, de fleste mænd har stærkere rygmuskler og svagere Mave, mens kvinders muskelstyrke normalt er vendt: stærkere mavemuskler og en svagere ryg. Mænd kan udføre crunches en bestemt måde for at minimere tilbage bevægelse og øge abdominal konstriktion, hvilket resulterer en stærkere mave. Lå fladt på gulvet med fingrene bag ørerne og fødderne fladt på gulvet. Løft ved at stramme kun dine mavemuskler og ikke arch ryggen. Hold et sekund, og slip. Gentag, indtil du fuldføre 15 gentagelser, eller ét sæt. Udføre mindst ét ​​sæt per dag.
  Hårtab Motion

  Mange mænd lider hårtab på et tidspunkt i deres liv, hvad enten tidligt eller i deres senere år. Styrkelse af hovedbunden muskler kan specifikt hjælpe mænd holde hovedet fysisk stærk og forebygge muskel atrofi. Stærke hovedbund muskler øger blodgennemstrømningen og kan forbyde hårtab. Lægge dit hoved på en pude og simulere følelsen af ​​at trække dine ører på bagsiden af ​​dit hoved. Kontrakterne med disse muskler, de occipitalis muskler, er et første skridt i styrkelsen hovedbunden og holde håret på dit hoved.