| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Manuel Vs. Automatisk Løbebånd

  I begge dens former, giver løbebåndet brugeren med en mulighed for en god hjerte-kar-træning og maskinerne kan findes i fitnesscentre og sportsudstyr butikker rundt om i landet. Automatiske løbebånd har en motor, som bevæger walking slidbanen langs, mens manuelle løbebånd afhænge af brugerens momentum at betjene. Begge har deres fordele og ulemper. Fleksibilitet
  p Hvis du leder efter en træning, der ikke er det samme hver dag, den automatiske løbebånd har en temmelig stor fordel i forhold til manuelle former. En manuel løbebånd giver lidt i vejen for alsidighed. Motoriseret løbebånd, på den anden side, kommer som regel med forskellige programmerede træning og evnen til at justere hældning.
  Omkostninger

  Manuelle løbebånd er som regel meget billigere end deres motoriserede kolleger. Automatiske løbebånd kommer med motor, et edb-system, og flere andre funktioner, som alle hjælper med at køre op omkostningerne. Manuelle løbebånd, derimod, er temmelig simpelt udstyr og findes typisk i hundreder mindre end en tilsvarende automatisk udgave.
  Brugervenlighed

  Når det kommer til brugervenlighed og generel enkelhed, den manuelle løbebånd har flere fordele i forhold automatiske løbebånd. De er som regel mindre, hvilket betyder, ejere kan lettere at finde steder i deres hus for at sætte dem. Derudover kan mange af dem være foldet op og gled væk, når den ikke bruges. De har heller ikke kræver en strømkilde, hvilket betyder endnu færre begrænsninger for, hvor den kan placeres.
  Justerbarhed

  Enhver, der har arbejdet ud i en lang periode af tid ved, at løb løbsk intensiteten af ​​træningen er den eneste måde at gøre fremskridt, især hvis du ikke har en ubegrænset mængde af tid. Med en manuel løbebånd, kan du gøre dette, men det kan være svært at holde styr på dine intensitet niveauer. Gode ​​automatiske løbebånd kommer med foreskrevne træning designet til forskellige niveauer af fitness.
  Ekstra Funktioner

  Med manuel løbebånd, du mere eller mindre får, hvad du ser. Nogle barer at holde fast i og en slidbane du kan køre eller gå på. Med en automatisk løbebånd, er himlen grænsen, når det kommer til ekstra funktioner. Nogle af disse dyrere funktioner omfatter pulsmålere, MP3-afspillere, bygget i fjernsyn og endda internetadgang.