| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvad er en maskine Bænkpres motion?

  Maskinen bænkpres er en øvelse udføres på en maskine, i modsætning til den traditionelle bænkpres, som er udført med en bænk og en vægtstang. Maskinen bænkpres kan gøres liggende eller siddende, afhængig af orienteringen af ​​udstyret. Det er undertiden kaldes en Brystpres maskine. Brystpres maskine

  En af de mest almindelige former for maskinens bænkpres er standard Brystpres maskine. Disse maskiner er enten placeret, så brugeren udfører øvelsen siddende oprejst eller liggende med ryggen mod en bænk. Brugeren skubber derefter imod håndtag placeret lige under skulderen niveau, tryk væk fra kroppen. Disse maskiner bruger en stift og plade-system til at yde modstand.
  Smith Machine

  Smith maskinen bruges til en lang række løfte øvelser med bænkpres være en af dem. I modsætning til brystet presse maskine, bruger Smith maskine den traditionelle barbell og bænk setup. Maskinen imidlertid bruger et rack og slide support system i forbindelse med en låsemekanisme. Dette forhindrer ulykker og giver brugerne mulighed for bænkpres uden behov for en spotter.
  Fordele

  Maskinen bænkpres er en glimrende øvelse for både begyndere og dygtige vægtløftere. Maskinen er sikrere end den traditionelle bænkpres og der er ikke behov for en spotter. En af fordelene ved at bruge maskinen, er, at den sikrer, at brugeren holder en god form hele øvelsen, skære ned på muligheden for skader.
  Ulemper

  Brug en maskine bænkpres er undertiden kritiseret af eksperter i bodybuilding og vægtløftning, da det sætter alt for meget isolation på brystet. I modsætning til den traditionelle bænkpres, hvilket er en sammensat øvelse arbejder flere muskelgrupper, begrænser maskinens version motion fordelene til musklerne i brystet. Nogle maskiner kan også være en dårlig pasform for brugerne, på grund af den begrænsede mængde indstillingsmuligheder.
  Working Out

  For personer, der ønsker at starte et træningsprogram, de maskine bænkpres kan være et godt udgangspunkt for brystet del af rutinen. Det er tilrådeligt at starte med tre sæt cirka 10 til 12 gentagelser, med det første sæt, der anvendes som en let opvarmning. Vælg en vægt, hvor du kan gøre at mængden af ​​reps, men ikke mange flere. Rest i 45 sekunder til et minut mellem sættene.