| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kan Aften Motion holde dig vågen?

  "The New York Times" rapporterer, at omkring 25 procent af befolkningen har lejlighedsvise søvnproblemer, mens 10 procent har kroniske problemer med søvn. Regelmæssige motionister er mindre tilbøjelige til at være i disse statistikker. Nonexercisers rapporterer følelse mere søvnig på en given dag, end motionister, siger National Sleep Foundation. Hvis den eneste gang, du kan passe ind i en træning er lige før sengetid, er du stadig bedre stillet udøver end springe sessionen. Anbefalinger

  The National Sleep Foundation engang gentaget rådgivning af søvn eksperter, som du ikke bør udvise inden for tre timer for at gå i seng. Kraftig motion før seng hæver din kropstemperatur, og påbegyndelsen af ​​søvn er forbundet med lavere kropstemperatur. Efter at have gennemgået forskning og meningsmålinger, reviderede National Sleep Foundation sine anbefalinger i 2013 at sige, at normal sveller kan udøve ethvert tidspunkt af dagen uden at påvirke søvn.
  Forskning

  En undersøgelse offentliggjort i marts 2011 spørgsmålet om "Journal of Sleep Research" fandt ingen sammenhæng mellem forstyrret søvn kvalitet og kraftig sene nattetimer øvelse. I National Sleep Foundation er 2013 Sleep in America meningsmåling, fandt forskerne en stærk korrelation mellem motion og god søvn, uanset hvad tid på dagen øvelsen fandt sted. Krævende motionister indberettet de mindst problemer forbundet med søvnløshed, herunder problemer med at falde i søvn, vågner for tidligt og ikke være i stand til at gå tilbage til at sove.
  Strategi for bedre søvn

  Kansas State University anbefaler, at du gør anstrengende motion, såsom jogging eller holdsport, i den sene eftermiddag at få mere afslappende søvn. At være inaktiv før seng kan faktisk øge chancen for, at du vil lide af søvnløshed. Øvelse på ethvert tidspunkt af dagen er bedre for din søvn vaner end ingen motion overhovedet, siger National Sleep Foundation.
  Koffein

  Motion kan holde dig vågen, hvis du stimulere dig selv med koffein i eftermiddag eller i aften for at tilføre energi til din træning. Følsomhed over for koffein varierer, men det tager omkring seks timer for blot en halv af koffein til at forlade dit system. Koffein er en almindelig ingrediens i energidrikke og nogle sports geler. Hvis du lider af kronisk søvnløshed, ære enhver behandling planer, der beder dig afstå fra aften øvelse.