| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kan en Apple-formet legeme have en flad mave?

  Du behøver ikke en perfekt flad mave at være sund eller attraktive, og det er en god ting, fordi ikke alle kan have en. Hvis du har et æble form, er det simpelthen ikke kan lade sig gøre at kaste al polstring. Tilsvarende nogle mennesker har større abdominale organer, der altid vil medføre nogle fremspring. Hvis du er bekymret med ekstra mave fedt, dog trimme din mave så meget som Moder Natur giver med en sund kost og motion planen. Bestemmelse kropsform

  Apple-formede mennesker har en tendens til at ophobe fedt omkring taljen, mens pæreformet mennesker bære mere fedt i hofter og lår. Få mere teknisk, æble figurer har en talje-til-hofte ratio på 0,8 eller højere, mens pære figurer har et forhold på mindre end 0,8. For at finde din talje-til-hofte ratio, bruge en klud målebånd for at måle din talje og dine hofter, så opdele dit taljemål ved din hofte omkreds. For eksempel har en person med en 30-tommer taljen og 36-tommer hofter et forhold på 0,83 og er en æble form.
  Sundhed Bekymringer

  Selv om en æble form ikke automatisk stave sundhedsproblemer, mennesker, der indsamler fedt omkring midsection er i større risiko for diabetes, hjerte-kar-sygdom og andre sygdomme, ifølge MayoClinic.com. Det betyder, at opretholde en sund kropsvægt kan være endnu mere vigtigt for æble figurer. Så i stedet for at fokusere på at opnå en flad mave, tabe med det mål at bevare dit helbred. Hvis du har nogen medicinske tilstande eller er i øjeblikket stillesiddende, se din læge, før du starter et vægttab program.
  Miste mave Fat

  Slankende din mave kræver tabe den samlede kropsfedt, og din talje vil skrumpe proportionalt. Spis mindre portioner, undgå fastfood og emballerede måltider og tilberede dine egne retter med hele ingredienser såsom friske eller frosne grøntsager, frugt, fuldkorn såsom brune ris og magre proteiner såsom bønner og skaldyr. Undgå raffineret korn såsom hvidt brød og hvidt pasta, da de er forbundet med højere niveauer af dyb mave fedt, ifølge en undersøgelse offentliggjort i "American Journal of Clinical Nutrition" i 2010. Mave fedt også reagerer godt til motion, så gå ind i cardio såsom hurtig gang, svømning eller bruger en trappe bjergbestiger fleste af ugens dage. Også løfte vægte eller udføre yoga, pullups, situps og andre legemsvægt øvelser to til tre gange ugentligt.
  Fladskærms-Mave Tips

  Tage yderligere skridt til at skrumpe din maven ved rygestop, da cigaretter er knyttet til bredere taljemål. Harvard rapporterer også, at sovevaner kan påvirke mave fedt, så målet for syv til ni timers kvalitet søvn hver nat. Negative følelsesmæssige tilstande, såsom depression og angst, kan også tilskynde mave fedt oprustning, så søge rådgivning, hvis det er nødvendigt eller deltage i meditation eller andre afspændingsteknikker.