| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Øvelser til Counter Overdreven Sitting

  Selv hvis du får dit anbefalede 150 minutter om ugen af ​​moderat motion, kan du blive løsne alt dit hårde arbejde ved at sidde for meget i løbet af dagen. En stillesiddende livsstil, hvilket betyder lange daglige perioder med inaktivitet, såsom siddende, øger din risiko for at dø af en hjerte-kar årsag med 125 procent. Heldigvis kan let aktivitet for blot et minut af hver 60 vende de skadelige virkninger af at sidde for meget. Siddende kan være dødelig

  Når man sidder i lange perioder, for eksempel i løbet af så lidt som to timers kontorarbejde eller se fjernsyn, din krop lukker ned. Din kalorieindhold-brænding går ned til én kalorie pr minut, og din krop stopper overføre fedt til energi for dine muskler. Hver ekstra time, du bruger på at sidde ned og ser fjernsyn hæver din risiko for at dø med 11 procent. Dødeligheden for kvinder, der sidder mere end seks timer om dagen er 40 procent højere end for dem, der får regelmæssig let aktivitet. Ved at gøre lette øvelser i et minut hver på 60, ​​holder dig din krop aktiv, hvilket kan forlænge dit liv.
  Korte øvelser

  Step væk fra skrivebordet hver 60 minutter og udføre en øvelse, der hæver din puls og strækker dine muskler. Dette kan omfatte at træde på plads, og hæve armene over hovedet 20 gange, marcherer på plads og sparker din triceps tilbage, marcherer med højt knæ mens de pumper armene, laver sprællemænd, eller træde fra side til side, mens svinge armene tilbage og frem. Bare få dit hjerte til at pumpe i et minut ved hjælp af både arme og ben til at vække din store systemer, der hjælper med at forhindre højt blodtryk, højt blodsukker og overskydende fedt omkring taljen.
  Brug dit skrivebord

  Omdan dit arbejdsmiljø i en mini-fitnesscenter. Du kan bruge dit skrivebord til at gøre overfladisk push-ups en gang i timen for at afværge virkningerne af mødet. Bring i en træningsbold til at erstatte din stol for at holde din kerne beskæftiget hele tiden, mens du sidder. Tag væk en stol helt for en stående skrivebord, der forhindrer dig i at sidde på din posterior hele dagen. Sæt din bærbare computer på et løbebånd til at multitaske arbejdet med en træning. Hold modstand bands i en skuffe og bringe dem ud en gang i timen for nogle Bicepscurls eller skulder rejser.
  Little Things hele dagen
  p Der er korte, nemme ændringer du kan gøre for din daglige rutine at hjælpe modvirke en stillesiddende livsstil. Park på bagsiden af ​​dit kontor meget for at gøre dig selv gå mere hver dag. Gå op en rulletrappe i stedet for bare ridning det. Gå rundt med en kollega mens diskuterer et projekt i stedet for at sidde i et mødelokale. Selv vælger at gå til den længst badeværelset, når du har brug for en pause kan hjælpe dig med at være mere aktive.