| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvor længe, ​​indtil du ser Workout Progress?

  Folk arbejder sig at være sundere og gladere med kroppen, de ser i spejlet. Sommetider folk presser sig selv hårdere, fordi de ikke kan se nogen resultater. Workout sker fremskridt langsomt. Du kommer ikke til at vågne op en dag og pludselig være fit person, du drømmer om at blive. Seeing workout fremskridt afhænger af mængden af ​​vægt, du taber ugen, hvor du spiser og din motion rutine. Workout Progress
  Hvis du taber mindre end et pund eller to om ugen, være mere opmærksom på din kost og intensivere din træning.

  vil se workout fremskridt, bør du brænde flere kalorier end du indtager. En sund mængde vægt til at tabe om ugen er 1 til 2 pounds. Det er måske ikke virke som en masse vægt, men det vil tilføje op. På denne sats, kan du se resultater inden for tre til seks uger for at starte din rutine. Vægttab vil ikke være så synlige for dig, hvis du besøger spejlet en gang i timen. Hvis du får modet, veje dig uge til uge eller måle din talje til sikre, at du tabe sig.
  Ernæring
  Sammenlign din kost til den mad pyramide for at se, om du er spise de rigtige proportioner.

  spise sundt er en vigtig del af at tabe sig. Hver af dine hovedmåltider - morgenmad, frokost og middag - har en række muligheder, som du kan vælge imellem. Morgenmaden omfatter frugt, hele korn korn, havregryn, yoghurt og æg. Må ikke springe morgenmad, fordi dette måltid giver dig energi til dagen og øger dit stofskifte. Nogle sunde frokost muligheder omfatter hele korn sandwich med kalkun eller kylling, salat med begrænset dressing og mere frugt. Middag bør først og fremmest indeholde protein, grøntsager og kulhydrater. Protein kan findes i fisk eller kylling og kulhydrater kan findes i brød eller fuldkornspasta.

  Cardio træning
  Løbebånd er praktisk, fordi de tillader dig at se hvor hurtigt du kører.

  gange kommer i to former: cardio eller toning. At forbrænde fedt og se resultater, fokus på cardio. Intens ab træning og løfte vægte kan gøre dig svede, men ikke så meget. Cardio får dit hjerte til at pumpe og virkelig får dig dyngvåd, hvilket vil brænde de kalorier. Mange cardio træning findes, herunder løb, cykling, svømning, ellipseformede og trappe klatring. Under din træning, bo aldrig på én hastighed. Skiftende langsomme og hurtige intervaller giver dig mulighed for at opbygge udholdenhed og forbrænde flere kalorier.
  Anbefalinger
  Snarere end at være afskrækket af skalaen, presse dig selv hårdere.

  Hvis nummeret på skalaen ikke går ned, du enten ikke arbejder ud så ofte som du burde eller du ikke opretholde en sund kost. Slankekure og motion går hånd i hånd. I mellem måltiderne, spise sunde snacks til at undgå at spise for meget under din vigtigste måltid. Sunde snacks består af frugt, grøntsager og yoghurt. Pointen med snacks er ikke at fylde dig op, men til at holde dig over, indtil din næste hovedmåltid. Hvis du stadig ikke kan se resultater, intensivere din træning ved at tilføje mere tid eller dage til din rutine og ved at gøre intervaller.