| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan til at tabe omkring midten ved Vandre-& Doing Situps

  Når du er endelig klar til at sige farvel til den ekstra fedt omkring din midten, der gør du føler dig selvbevidst i din badedragt, at få aktiv er den rigtige tilgang. Gåture vil ikke brænde kalorier helt så hurtigt som højere intensitet øvelser, men hvis du nyde aktiviteten, og det passer din tidsplan, give det et skud. Situps kan hjælpe dig med at opbygge dine mavemuskler, men ellers ikke spiller en central rolle i fedtforbrænding, givet spot-reduktion koncept. I modsætning til denne fælles fitness myte, kan du ikke målrette et område af din krop for fedtforbrænding, udøver vil forbrænde fedt i flere pletter af din krop, ikke kun én. Instruktioner
  1

  Varm op for din tur og situp træning ved at strække din krop med dynamiske strækninger. Disse typer af strækninger er ideelle før træning fordi der ud over varmer op dine muskler til brug, de også få dit hjerte til at pumpe og øge kroppens temperatur. Fælles pre-walk dynamiske strækninger at indarbejde i din warm-up rutine omfatter lunges og magt skipping.
  2

  Walk flere gange om ugen for at hjælpe med at få mest muligt ud af øvelsen. Gåture, ifølge Harvard Medical School, forbrænder flere kalorier jo hurtigere du kan flytte. En 185-pund person vil brænde 178 kalorier på 30 minutter til fods med 3,5 mph, men 222 kalorier i løbet af en 30-minutters gåtur til 4,5 mph. Det amerikanske Department of Health og Human Services anbefaler at få 300 eller flere minutters moderat aerob motion om ugen for at forbedre dit helbred. Hvis du vil have to hviledage, tage en time-lang tur, fem dage om ugen.
  3

  Lig på ryggen på gulvet, bøj ​​knæene og placere dine fødder fladt at forberede for dit sæt af situps. Link hænderne sammen bag nakken eller krydser armene over brystet. Engager dine mavemuskler og løft dit hoved, skuldre og ryg op fra gulvet, trækker brystet mod dine knæ. Mens du holder din kerne stram, lavere dig tilbage til gulvet for at fuldføre en rep. Prøv tre sæt af 15 reps. HealthStatus konstaterer en 185-pund person vil brænde 94 kalorier på 15 minutter af moderat intensitet crunches. Men øvelsen mål dine mavemuskler og gennem gentagne situps, vil dine mavemuskler bliver synlige, når du har brændt nok kalorier til at miste din mave fedt.
  4

  Køl ned efter din træning ved at gøre statiske strækninger . I denne type af stræk, hold stillingen i 30 sekunder og gentag det 4-6 gange for at gøre det muligt for musklen at strække og slappe af. At strække quads, for eksempel, ligge på maven og bøje det ene ben, så din hæl er tæt på dine glutes. Bruge den tilsvarende hånd til at trække ned på hælen, indtil du føler et stræk. Efter at have holdt stillingen i 30 sekunder, skifte ben.