| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Er det bedre at træne i varm eller kold?

  Det er virkelig kommer ned til personlige præferencer. Generelt er det OK at træne i varmt eller koldt vejr, og der er ingen væsentlig fordel ene eller det andet. Men det er vigtigt at tage passende forholdsregler - og måske springe udendørs træning helt - i ekstrem varme eller kulde. Varme kan være farlige, selv livstruende, og kulde kan være en alvorlig trussel mod dit helbred som godt. Kalorier forbruges

  Nogle mennesker foretrækker at arbejde i den varme eller kulde, fordi de tror, ​​de forbrænder flere kalorier ved at gøre det. Men det er generelt en myte. Som det er Fit hjemmeside forklarer voldsomt sveden i 100 graders varme, udenfor eller i et opvarmet Bikram yoga værelse, gør det synes som om du taber overskydende kalorier og vægt. Men det er bare vand vægt, og du vil sætte det tilbage på, når du rehydrere efter træning. Som for at udøve i den kolde, siger den amerikanske Rådet om øvelse eller ACE, vil du forbruge op til 400 ekstra kalorier i timen, når du begynder at ryste, da din krop har til at arbejde hårdere for at opretholde kroppens temperatur. Men hvis du er kold nok til at ryste, bliver du træt hurtigere. ACE citerer to undersøgelser viser, at udøvelsen i moderate temperaturer gør det muligt at udøve længere og dermed forbrænde flere kalorier.
  Working Out under varme forhold

  MayoClinic.com hedder, " ; Træning i varmt vejr lægger ekstra stress på din krop "Både motion og varmt vejr øger din kroppens kernetemperatur, hvilket øger din puls.. Høj luftfugtighed skubber op kropstemperatur yderligere. Hvis du sveder meget og ikke genopbygge tabte væske som du træner, er du i risiko for varme-relaterede sygdomme, der omfatter varme kramper, hedeslag og hedeslag. Sidstnævnte er en livstruende nødsituation, der kræver øjeblikkelig lægehjælp. Så drik masser af vand eller sportsdrik og klæde ordentligt for varmen - iført en gummi eller plastic kulør, for eksempel, for at forsøge at tabe sig er ineffektiv og farlig
  Working. Ud i kolde omgivelser

  Hvis du trodse kulden for din træning, skal du sørge lag op. Som MayoClinic.com noter, behøver du ikke ønsker at klæde for varmt, da motion genererer masser af varme, men du ikke ønsker at blive kølet af sved genereret af træning. Så klæde sig i lag af materiale, som du kan fjerne, når du begynder at svede, eller sat tilbage på, hvis du får kølet. Syntetisk materiale trækker sved væk fra kroppen, fleece eller uld giver isolering og en vandtæt og åndbar ydre lag fungerer fint. Det er vigtigt at beskytte dine hænder, fødder og ører, der er sårbare over for forfrysninger, da koldt vejr koncentrerer blodgennemstrømningen i din kerne, Overvej, vanter, ekstra sokker og en hat eller pandebånd. Og tage hensyn til vinden chill samt lufttemperaturen. ACE advarer om, at hypotermi, som kan være livstruende, kan skyldes ekstrem kulde og våde forhold, der producerer overdreven varmetab fra kroppen.
  Overvejelser

  Medmindre din workout muligheder er begrænset til uddannelse i den kolde eller varme, er det en god ide at undgå ekstremer. Hvis du arbejder i ekstreme temperaturer, MayoClinic.com råder dig til at tjekke med din læge for at diskutere alle spørgsmål vedrørende eksisterende medicinske tilstande eller medicin du tager.