| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvem opfandt løbebånd?

  Løbebåndet er en øvelse enhed, der er designet til at gå eller løbe på plads. Det er den mest populære træningsredskab i disse dage og meget almindeligt anvendt i både fitnesscentre og hjem. Det er en praktisk og effektiv måde at få hjerte-kar-motion og er ofte brugt til at hjælpe med at tabe. Historie

  Tilbage i 1800-tallet, blev løbebånd er kendt som treadwheels og blev brugt på indsatte i fængslet som en måde at reformere dem. De blev skabt af Sir William Cubitt i 1817. Imidlertid blev løbebånd lægeligt introduceret til verden i 1952 af Dr. Robert Bruce og Wayne Quinton fra University of Washington. De blev bygget for at teste hjerte-og lungesygdom og vurdere sværhedsgraden af ​​betingelserne.
  Potentiale

  I 1968 efter at have gjort omfattende forskning på de mange fordele ved hjerte-kar- motion via løbebånd, offentliggjorde Dr. Kenneth Cooper en bog diskuterer den forbedrede sundhedstilstand løbebånd brugere. Coopers videnskabelige argument tilskyndet fremstilling af løbebånd til hjemmebrug.
  Ekspert Insight

  Robert A. Bruce var skaberen af ​​den første medicinske løbebånd og er stort set anses for at være opfinderen af ​​udstyret. Han var en kardiolog og universitetsprofessor. Han designede Bruce-protokollen, som gennemførte motion tests på hjertepatienter. Han er kendt af mange for at være "The Father of Exercise Cardiology."
  Teorier /Spekulation

  1960'erne bragt over fremkomsten af ​​fitness udstyr industrien. Mange forskellige producenter begyndte at producere hjem løbebånd, hver med deres egne positive og negative aspekter. Nogle af de tidligste trædemølle fabrikanter var Aerobic Inc og Tunturi (fra Finland).
  Betydning

  Treadwheels var den "første" løbebånd opfundet, men ikke til medicinsk eller sundhedsmæssige formål, men snarere som et middel til at straffe fanger. De var også kendt som "evige trapper." Op til fyrre fanger ville være på treadwheel på samme tid, gå op ad trapper, der var forbundet til indersiden af ​​en 16-fods hul cylinder. De ville gøre det for15 minutter og derefter hvile i fem minutter, nogle gange gentage mønstret i op til ti timer om dagen.