| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Pro Form XP110 Instruktioner

  Proform XP110 er en elliptisk fitness maskine med en elektronisk konsol, cykelstyr, puls sensor, vand flaskeholder og revolverende fodpedaler. Enheden sælges online og i mange fitness-udstyr butikker og kan bruges derhjemme eller i et fitness center miljø. Bruge ProForm elliptiske maskine er forholdsvis enkelt at gøre, men må kun udføres af voksne, der har konsulteret deres læge, før du starter en øvelse program. Ting du skal
  håndklæde (r)
  1/8 tomme stereo lydkabel
  1/8 tomme Y-kabel (om nødvendigt)
  Show Flere Instruktioner
  Basisvejledning
  1

  Hold på styret og trin på laveste pedal med den ene fod. Placer den anden fod i den anden pedal. Tryk på "On" for at tænde for maskinen.
  2

  Indtast din alder og vægt, når du bliver bedt om konsollen ved hjælp af op-og ned-knapperne. Tryk på "Enter" for at bekræfte.
  3

  begynde at flytte dine fødder i en back-og-tilbage bevægelse for at aktivere maskinen.
  4

  Skift modstanden af pedalerne ved at bruge pil op eller ned på "Resistance"-indstillingen. Lavere tal vil have en lavere modstand, mens højere tal vil have en højere modstand.
  5.

  Overvåg din tid og afstand på displayet. Brug pulsmåleren ved tørring hænder med et håndklæde og derefter let gribende puls sensorer på styret. Hold sensoren i 30 sekunder, eller indtil din aktuelle puls vises på konsollen.
  6

  Tryk på "Fan" knappen for at tænde for blæseren. Tryk igen for at øge blæserhastigheden og trykke på en tredje gang for at slukke for blæseren.
  7

  Bemærk dine kalorier brændt og distance pedaled på konsollen. Den øverste del af displayet viser puls, når håndgrebet sensorerne holdes i mindst 30 sekunder.
  8

  Når du er færdig, tryk på "Stop" eller langsom din pedalerne, indtil du kommer til et komplet stop . Træd af maskinens ene fod ad gangen. Maskinen slukker automatisk efter et par minutter.
  Forudindstillede funktioner
  9

  Begynd at cykle eller tryk på en af ​​knapperne på konsollen for at tænde den. Tryk på "Program" gentagne gange, indtil det ønskede program vises på displayet.
  10

  Tryk på "Start" for at starte programmet. Bemærk, at hver forudindstillet program har en indbygget modstandskraft indstilling og måltempo. Begyndte pedalerne at påbegynde arbejdet i henhold til den indstillede program.
  11

  Tryk på "Modstand" for at ændre niveauet under den forudindstillede program. Bemærk, at når den nuværende periode inden for de forudindstillede programændringer, vil modstanden niveau automatisk tilbage til den forudindstillede niveau.
  12

  Øg eller reducer dit tempo som angivet af programmet indikatorerne på styrekonsol. Når lysene på venstre side af "pace vejledning" flash, øge din pedalerne tempo. Når indikatorerne på højre side flash, sænke dit tempo. Bevar dit tempo, hvis de midterste lamper lyser.
  Pulse Program
  13

  Tænd konsollen for at bruge en "Pulse Program", der hjælper med at holde brugerens puls mellem 65 og 90 procent af den anslåede maksimale puls.
  14

  Tryk på "Program", indtil en af ​​de to "Pulse Program" lyser lyser.
  15

  Enter i din alder, hvis "Pulse Program 1" er valgt, og ordet "Age" blinker på displayet. Tryk på "Enter" for at bekræfte.
  16

  Enter i et mål hjertefrekvens, hvis "Pule Program 2" blev valgt, og ordet "Rate" blinker på displayet. Indtast i dit mål hjertefrekvens og tryk "Enter" for at bekræfte.
  17

  Hold pulsen sensorer på de håndtag i mindst 30 sekunder. Tryk på "Start" eller begynder pedalerne. Bemærk at Program 1 består af en 30-minutters lange træning og Program 2 er 60 minutter lang. I løbet af programmet, vil pedalen modstanden automatisk skifte til at bringe din puls tættere på målet hjertefrekvens og du vil blive bedt om at øge eller mindske dit tempo som nødvendigt.
  IFit

  18

  Tilslut en 1/8 tomme stereo lydkabel til stikket placeret under konsollen. Tilslut den anden ende af "Line Out"-stikket på din computer, stereoanlæg eller discman. Hvis det er nødvendigt, skal du sætte den modsatte ende i en 1/8 tomme Y-adapter, og derefter Y-adapteren i "Phones" stikket på computeren, stereo eller discman.
  19

  Tænd konsollen og tryk på "Program", indtil "iFit"-indikatoren lyser.
  20

  Indsæt den medfølgende iFit cd'en i computeren eller cd-afspiller. Tryk på "Play" og vent til personligt træningsprogram til at begynde. Følg instruktionerne, som gives på CD'en.
  21

  Stop pedalerne når du er færdig. Konsollen vil automatisk blive slukket.