| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Udøver på et løbebånd God til at tabe sig?

  Når det kommer til fedt-brænding motion, holde tingene simple er en fornuftig fremgangsmåde. Gå eller løbe på et løbebånd måske ikke synes så spændende som en optimistisk skridt aerobic klasse eller cardio kickboxing, men begge aktiviteter er effektive måder at komme i form. Løbebånd træning kan brænde kalorier hurtigt, og maskinens teknologi hjælper dig med at få mest muligt ud af din træning. Kalorier forbrændt

  Nøglen til fedttab er konsekvent brænde flere kalorier end du spiser og drikker. Når du er i stand til at skabe et kalorie underskud på 3.500 kalorier, vil du tabe et halvt kilo fedt. Som sådan er øvelser, der brænder kalorier hurtigt ideel til at tilføje til din træning regime. En 185-pund person, der bruger 30 minutter til fods ved 4 mph vil jogging 5 mph eller kører ved 6 mph brænder 200, 355 eller 444 kalorier, hhv.
  Tilpasning gange

  hjælp af et løbebånd giver dig mulighed for nemt at tilpasse din træning. Du kan straks øge den hastighed, hvormed du forbrænder kalorier ved ikke kun at øge hastigheden af ​​båndet, men også ved at hæve maskinens hældning. Når du hæver hældning, du tvinge din krop til at arbejde hårdere, og dermed forbrænder mere kalorier. "Mænds Sundhed" anbefaler at indstille maskinen til en 1 procent hælder til at give den samme træning som udøver udendørs.

  Heart Rate

  Løbebånd er ideelle, fordi de giver dig mulighed for nøje at overvåge din puls. Grab maskinens håndtag i den udpegede zone, vent et øjeblik, og du vil se din puls vises på skærmen. At kende din puls, mens du arbejder ud, er vigtigt, fordi du vil brænde mest fedt, noter Military.com, når du træner mellem 75 og 90 procent af din maksimale puls. For at bestemme din maksimale puls, trække din alder fra 220. Når du kender den maksimale sats, lave en hurtig beregning og bestræbe sig på at holde din træning i denne zone.
  Motion fordele

  Arbejde ud på et løbebånd vil ikke bare hjælpe dig med at forbrænde kalorier, men det vil også give dig flere andre vigtige sundhedsmæssige fordele. Bedre Sundhed Channel bemærker, at løb og jogging opbygge muskler, styrke dine knogler og øge din kondition. Gåture er en ideel lav-effekt øvelse for folk med ledsmerter. MayoClinic.com rapporter om, at fordelene ved at gå omfatter hjælpe dig forhindre sådanne sundhedsrisici som forhøjet blodtryk og hjertesygdomme.