| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan til at tabe sig med Bikram Yoga

  Du kan bruge Bikram yoga til at droppe uønskede pounds. Bare følg disse trin. Instruktioner
  tabe sig med Bikram Yoga
  1

  Gør det til en hjerte-kar-træning. Ved at holde hver af de 26 Bikram udgør for hele tæller, og lægge frem maksimal indsats, er dit hjerte-kar-systemet fungeret og styrkes.
  2

  Vær konsekvent. At tabe sig med yoga, er du nødt til at praktisere regelmæssigt og så meget som muligt. Resultaterne begynder med en ugentlig praksis, der omfatter tre klasser eller mere.
  3

  omdanne fedt til muskler. Yoga hjælper dig med at udvikle både muskeltonus og styrke som du arbejder dig igennem de forskellige asanas eller stillinger.
  4

  Lær at elske varmen! De 105 graders temperaturer og 50 procent fugtighed kan være dine venner. Heat gør musklerne bedre reorganisere, øger pulsen for maksimale kardiovaskulære fordele, afgifter kroppen og fortynder blodet.
  5.

  Tabe som en nybegynder at Bikram. Det tager to klasser for din krop til at begynde at forstå de forskellige 26 rejser og 10 klasser for din krop til at begynde at normalisere din vægt.
  6

  Vide, hvad Bikram lærere og elever siger. De mener, at Bikram yoga er en komplet kardiovaskulære, aerobic, styrke, smidighed og fedtforbrændende træning.
  Praksis Sikker
  7

  Fortsæt dybere, når du er klar. En del af den grundlæggende trossystem for Bikram yoga er tanken, at eleverne skal bevæge sig ud over deres grænser i en positur under tilskyndelse til læreren.
  8

  Pas på varmen. Heat smører dine led, så du tror, ​​at du er mere fleksible end du egentlig er. Derudover varme holder kroppen fra at føle smerte, så du ikke kan blive opmærksom på, at du kommer til skade, før du forlader klassen.
  9

  Brug spejle med forsigtighed. Bikram studios brug spejlvægge, så eleverne kan se deres fremskridt og skubbe yderligere i en positur. Bevar en bevidsthed om, hvordan din krop føles inde, så du ved, hvor de skal stoppe.
  10

  Gentag poserer med forsigtighed. Den 26 Bikram rejser er færdig to gange under 90-minutters klasser. Dette aids i opbygning af tillid, men bruges også som en mulighed for at bevæge sig videre i en positur anden gang rundt.
  11

  Work til din egen personlige kant. Prøv at afstå fra at konkurrere med andre omkring dig eller forsøger at simulere de evner af andre mere fleksible end dig.
  12

  Lyt til dit åndedræt. Brug åndedrag som en måler for kroppen. Hvis din vejrtrækning er hurtig, overfladisk eller anstrengt, bør du stoppe med at gøre en anledning eller hvile, før du fortsætter.