| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kan bænkpres hjælpe dig tabe mave Fat?

  Bænkpres er en effektiv måde at opbygge dine muskler, men på sin egen, er det usandsynligt, at hjælpe dig med at forbrænde en mærkbar mængden af ​​fedt i din mave eller andre steder i kroppen på kort sigt. Et godt afrundet fitness regime, der omfatter styrketræning og aerob motion, men kan hjælpe dig med at tabe fedt og opbygge muskler til at skabe den krop, du ønsker. At miste mave Fat

  modsætning til spot-reduktion myte, kan du ikke udføre nogen form for motion, der specifikt brænder fedt omkring maven eller et andet ønsket område på din krop. Denne myte er almindelig i fitnesscentre og på infomercials, og CNN Health finder det en af ​​de 10 mest almindelige fitness myter. Brænde kalorier gennem motion kan hjælpe dig med at forbrænde fedt, men enhver fedttab du oplever vil være at fedt i hele din krop, ikke i et ønsket område.
  Brænde kalorier

  Når du gentagne gange forbrænde flere kalorier end du indtager, din krop ind i en kalorie-underskud fase, som er nøglen til fedttab. Regelmæssig motion og indtagelse af en sund kost blottet i højt kalorieindhold fødevarer er en enkel metode til at nå et kalorie underskud. De øvelser, du vælger at oprette denne underskud, bør dog brænde kalorier hurtigt. Styrke-træning øvelser såsom bænkpres ikke effektive kalorieindhold brændere, Harvard Medical School konstaterer en 155-pund person vil brænde 112 kalorier på 30 minutter at løfte vægte. Den samme person vil brænde 372 kalorier på 30 minutters jogging ved 6 mph.
  Bænkpres

  Selvom bænkpres ikke brænder kalorier hurtigt nok på sandsynligvis spille en rolle i at tabe sig, er det en effektiv øvelse til at medtage i din styrke-træning regime. Du kan udføre denne øvelse, som er rettet mod dine brystmuskler med en vægtstang, to håndvægte eller en bænkpres maskine. Selvom din Pecs er denne øvelse mål, andre muskler, der hjælper dig udføre bænkpres er dine deltoids, triceps og biceps.
  Muskeltræning og Fat Loss

  En bænk presning session ikke brænde kalorier så hurtigt som aerob motion, men gennem langvarig dedikation til styrke-øvelser, kan du øge din basal stofskifte. WeightLossResources.co.uk konstaterer jævnligt, herunder styrketræning i din træning regime kan øge din BMR, hvilket er den hastighed, hvormed du forbrænder kalorier, med så meget som 15 procent. Hjemmesiden noterer hver ekstra kilo muskler du føjer til din krop vil hjælpe dig med at forbrænde omkring 50 ekstra kalorier dagligt.