| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan får certificeret til at undervise aerobic

  Hvis du er afhængig af bevægelsen, rytmen og brænde på en god aerobic klasse, kan du være klar til at blive en aerobic instruktør. Aerobic instruktører planlægge de nøjagtige bevægelser for deres klasser, og sørg for disse bevægelser er både passende for de typer af mennesker i klassen og det ønskede slutresultat. Selvom certificeringen ikke er en lov for aerobic instruktører, vil nogle fitness centre vil have dig til at blive certificeret, før de vil ansætte dig. Den Aerobic og Fitness Association of America (AFAA) hævder at være verdens største fitness pædagog. Det tilbyder Primary Group Exercise Certification, som kvalificerer dig til at undervise i aerobic. For at få det, vil du nødt til at tage en workshop gennem foreningen og bestå en eksamen. Instruktioner
  1

  Anskaf CPR-certificering. Den Aerobic og Fitness Association of America kræver at du har den nuværende CPR-certificering for at modtage Primary Group Exercise Certification. Ring til din lokale Røde Kors eller American Heart Association til at finde en klasse i dit område. Du kan også prøve at prøve CPRToday.com, en hjemmeside, der giver gyldige CPR uddannelse og certificering, som du kan tjene fra hjemmet.
  2

  Register for de praktiske færdigheder og koreografi Workshop gennem AFAA. Ifølge AFAA hjemmeside, er denne klasse typisk planlagt en dag før Primary Group Exercise Certification værksted. Du vil lære at udvikle en aerobic klasse, planlægge koreografi, overgangen mellem rutiner og vælge Musik. Denne klasse er hensigtsmæssig om du gør eller ikke har forudgående erfaring undervisning aerobic. Du kan tilmelde dig denne workshop via AFAA hjemmeside.
  3

  Register for Primary Group Exercise Certification værksted. Når du tilmelder dig, modtager du en primær gruppe Exercise Certification Study Guide. Læs vejledning, før workshoppen, så du vil være forberedt til testen i slutningen af ​​klassen
  4

  Order og læse en kopi af lærebog. "Fitness:. Teori & Praksis" Denne tekst er også påkrævet læsning for certificering. Du kan købe en kopi via AFAA hjemmeside. Vær sikker på at læse den, før workshoppen.
  5.

  Deltag de praktiske færdigheder og koreografi værksted og Primary Group Exercise Certification værksted. Når du tager disse to klasser, vil du have opnået alle de hands-on læring, du har brug for at føre din egen aerobic klasse.
  6

  Tag Primary Group Exercise eksamen. Denne test er givet i slutningen af ​​den primære gruppe Exercise Certification workshop, og det består af både skriftlige og praktiske materialer, som du har lært.
  7

  Modtag din AFAA Certified Instructor certifikat. Både certifikatet og et ID-kort vil blive givet til dig, når du bestå begge dele af eksamen. Du modtager også fem videreuddannelse kreditter når du passerer.