| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan får Buff med en vægtet Vest

  Iført en vægtet vest i løbet af din normale træning øger og intensiverer hvor hårdt dine muskler skal arbejde for at gennemføre hver øvelse. Du kan justere, hvor meget vesten vejer ved at tilføje eller fjerne vægte afhængigt af dit niveau af fitness, og hvor hurtigt du ønsker at se resultater. For at få buff med en vægtet vest, fokus på øvelser, der er målrettet specifikke øvre bryst og arm muskelgrupper, mens iført vesten. Instruktioner
  1

  Sæt på vesten og vænne dig til den ekstra vægt. Hvis du har brug for at tage ud eller tilføje vægt til vesten, så gør det nu. Vænne sig til den ekstra vægt, så du ikke overraske og stamme dine muskler i løbet af din træning. Visualiser dig selv at gøre øvelserne med den vejede vest på.
  2

  Start med enkle øvelser. Har et par sæt af sit-ups til at styrke dit bryst, ryg og mave kerne. At have en stærk kerne er afgørende for at flytte rundt på overskydende vægt uden at skade din ryg eller andre led.
  3

  Flyt på push-ups og pull-ups. Hver af disse øvelser arbejde forskellige muskler. Push-ups fokus på din overarm styrke. Pull-ups også fokusere på arm styrke, men er mere fokuseret på musklerne tættere på dit bryst og forskellige dele af armen. Laver øvelser som denne, der fokuserer på en gruppe af muskler arbejder sammen er effektiv i at opbygge muskelmasse, især når iført en vægtet vest.
  4

  som du bliver mere fortrolig med at arbejde ud ved hjælp af vægtede vest, tilføje forskellige, mere vanskelige øvelser. Prøv at bære vesten, mens du løfter vægte på gym. Du ønsker måske at lysne, hvad du typisk løftes med vægten på vesten, så du kan vænne sig til anden fordeling af vægten. Tilføjelse ekstra vægt direkte til dit bryst og arme, mens du løfter vægte gør de muskler, du ønsker at udøve arbejde hårdere for at få vægtene op i luften, hvilket gør dem mere buff.
  5.

  Forøg vægtene i optjenes efter du er blevet helt fortrolig med den ene vægt og ønsker at udfordre dig selv. De fleste veste har lommer, hvor du kan tilføje og fjerne vægte. Tilføjelse mere vægt på vesten giver yderligere modstand og styrketræning til din træning.