| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Spise Tips til Body Building

  Bodybuilding er en fysisk aktivitet, der indebærer udvikling, styrkelse og konditionering af musklerne. Dog kan en succesfuld bodybuilder ikke kun stole på vægte for at bulk op. Den rigtige type kost er nødvendig for at fodre kroppen og genopbygge alle de kalorier, der er ved at blive brændt. Ved at holde sig til en streng diæt, vil bodybuildere nå deres fysiske mål hurtigere. Protein

  Bodybuildere spiser en masse protein. Høje mængder af protein hjælper kroppen med at forbrænde fedt og opbygge og reparere muskler. Ved udarbejdelsen højt proteinindhold måltider, er det vigtigt at skelne mellem fedtfattige proteiner og fede proteiner. Fedtfattige proteiner, såsom magert kød og æggehvider, er sundere og ikke tilføje unødvendige fedtstoffer. Fede proteiner som fedtet bacon ikke gør bodybuilder krop noget godt. Efter alt, er målet for en bodybuilder til at skære ned overskydende fedt og bloat og lade hans eller hendes slanke at vise flere muskler.

  WebMD siger, at fisk og skaldyr er blandt de bedste kilder til protein. Hvid fisk, såsom tilapia, har den mindste mængde af fedt og olier. Mørkere fisk som laks, indeholder olier, der tilføjer kalorier og fedt. Kylling (hvidt kød, naturligvis) er et godt valg for protein, så godt. Vegetarisk muligheder omfatter æggehvider, jordnøddesmør og tofu.
  Komplekse kulhydrater

  Kulhydrater har et dårligt ry som værende "vægt Vindere", men i virkeligheden de er nødvendige for bodybuildere. Ifølge muskler og styrke, er at spise komplekse kulhydrater til gavn for udviklingen af ​​udholdenhed og opbygge muskler. Komplekse kulhydrater omfatter brune ris, kartofler, havregryn og hele korn eller hvede brød. Muskler og styrke siger, at disse typer af kulhydrater er langsomt brændende, hvilket betyder, at de holder din energi niveauer op, så du kan træne længere.

  Under en hård træning, kroppens blodsukker falder. Det anbefales for bodybuildere til at spise komplekse kulhydrater efter en træning for at give kroppen en insulin spike og undgå kataboliske stød. Spise simple kulhydrater, såsom frugt, er ikke foreslået, da disse fødevarer indeholder en masse sukker, som kroppen ikke har brug for.
  Fodring Frekvens

  Det er vigtigt for bodybuildere at opretholde en ensrettet spise tidsplan, så de er aldrig for sulten eller for fuld. Spise mindre, mere hyppige måltider i løbet af dagen hjælper kroppen fordøje mad og næringsstoffer. Det er sværere for bodybuildere kroppe til at fordøje 2.000 kalorier i et møde, end det er at spise seks eller syv måltider af et par hundrede kalorier hver.