| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan at gå med ski poler

  Lad ikke selvbevidsthed at forhindre dig i at deltage flokke af mennesker, der nyder fordelene ved at gå med ski poler. Almindeligt kendt som stavgang, er mange mennesker, der bruger denne form for fitness gang for regelmæssig motion, fordi motion af at gå med ski poler minimerer indflydelse på underkroppen, samtidig bidrager til at styrke overkroppen fra pumpning polerne. Gå med skistave at se, om denne øvelse metode passer dig. Ting du har brug
  Travesko
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Stand holder en stang i hver hånd. Placer sløjfer på håndtagene af polerne end dine håndled og gribe hver pol håndtere løst.
  2

  Tag et skridt med din bly fod og samtidig flytte den modsatte arm og pol frem til ca taljen. Hold din forreste arm bøjet lidt i albuen, som den bevæger sig fremad. Flyt din ryg arm tilbage bag din krop lidt (også bøjet ved albuen) som den forreste arm bevæger sig fremad.
  3

  Strike jorden med den forreste pol på samme tid som din bly foden rammer jorden.
  4

  Hold ryggen fod i kontakt med jorden, rullende din fod glat igennem trin, indtil du skubbe væk ved fodballen.
  5.

  tage endnu et skridt med det modsatte fod og samtidig flytte den modsatte arm og pol fremad. Som du tager dette skridt, både dine arme og dine ben skifte positioner fra at være i front til at blive i ryggen eller fra at være tilbage til at være i front. Hold begge arme og ben let bøjet, som du går og udvide bagsiden arm ud bag dig på samme tid som den forreste arm strækker ud foran dig på taljen.
  6

  Strike jorden med den forreste pol igen samtidigt til den ledende fod har kontakt med jorden.
  7

  Ophold i konstant bevægelse med armene svingende polerne på en kontrolleret måde og dine ben tager skridt. Hver gang du tager et skridt med den ledende mad, stak den modsatte arm holder en skistav fremad. På samme tid som din bly fod og modsatte arm er foran, ryggen foden er bagud, og den modsatte arm står bag.