| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • PNF Strækker for basketballspillere

  PNF er forkortelsen for en metode strækker musklerne kaldes proprioceptive neuromuskulær facilitering. Det kaldes ofte "kontrakt og slappe af" strække sig. Pnf kan være særdeles effektiv, når den afvikles korrekt. Hvis du spiller basketball kompetitivt eller rusmiddel er det meget vigtigt at have fuld-krop fleksibilitet for at undgå skader. PNF er en gennemprøvet system til at hjælpe dig med at opnå dit ønskede fleksibilitet. Skader
  Bo fleksibel for at mindske din risiko for skader.

  "American Journal of Sports Medicine" udført en undersøgelse, hvor otte kollegiale basketball hold blev evalueret for skader over en to-årig periode. En chokerende 44,7 procent af disse spillere blev såret i løbet af undersøgelsen. Med personskader så højt som disse, bør fleksibilitet være meget højt på din prioriteringsliste. The Mayo Clinic tyder på, at fleksibilitet nedsætter din risiko for aktivitetsbestemte skader. En undersøgelse fra 2007 fandt, at størstedelen af ​​basketball-relaterede skader opstår i de nedre ekstremiteter, med ankel forstuvninger og interne knæskader er den mest almindelige. Denne undersøgelse viser, at strække de nedre ekstremiteter er af allerstørste betydning, hvis du spiller basketball.
  Method

  Du skal bruge en partner til at kunne udføre PNF stretching. Du skal først have din partner bringe din ekstremitet til et punkt, hvor du føler dine muskler stræk, men oplever ingen ubehag. På det tidspunkt, sammentrække musklerne, der bliver strakt og få din partner modstå bevægelse, holder sammentrækning i syv til 15 sekunder. Umiddelbart efter sammentrækning, slap af. På dette tidspunkt din partner skal være i stand til at strække dig længere end før, holde denne strækning i 10 til 15 sekunder. Hvil den strakte muskel i mindst 20 sekunder, før du strække det igen.
  Timing

  Timing PNF stretching er meget vigtigt. PNF strækker bør altid udføres efter aktivitet og efter din køle ned. Efter din træning dine muskler er meget varmt, og det er nemmest at strække varme muskler. En undersøgelse i "Journal of Athletic Training" fundet, at PNF udspænding før motion kan mindske muskelstyrke og effekt. Nedsat styrke og magt vil resultere i afsnit sportslige præstationer samt øge din risiko for skader.
  Strækker

  Siden knæ-og ankelskader er mest almindelige i basketball, er det er vigtigst at strække hamstrings og kalve, fordi de spiller en afgørende rolle i funktionen af ​​disse samlinger. For at udføre en forstrækning stretch, ligge på ryggen med begge dine ben lige. Du partner skal løfte den ene ben til det punkt en lille strækning. Kontrakt, slappe af og strække for den tildelte tid. At strække kalve, sidde på en seng eller behandling bord med din ankel og fod hængende. Din partner bør sætte deres hånd omkring din hæl, så deres underarm er imod den eneste af din fod. Fra denne position, de kan nemt lægge pres med deres arm for at strække din kalv.
  Overvejelser

  Altid konsultere din læge, før du starter en øvelse eller strække program. Hvis du er ryddet for fysisk aktivitet, opsøge en kvalificeret personlig træner til at hjælpe dig. En kyndig træner vil sætte dig op til at nå dine mål. Du bør aldrig strække til det punkt af smerte. Hvis du føler smerte eller en brændende fornemmelse ned på bagsiden af ​​benene, mens strække dine hamstrings, stop og søge lægehjælp.