| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan vælger korrekt sko for Distance Running

  Med hundredvis af forskellige løbesko på markedet i dag, kan det være svært at vælge den rigtige sko - især hvis du er ny til sporten distance løb. Når du vælger din nye sko, vil du blive konfronteret med så mange valgmuligheder: stabiliteten eller motion kontrol, polstret eller letvægt, uddannelse eller trail sko, og så videre. Et par meget enkle tips kan sætte dig på rette spor, og ind i de rigtige sko på ingen tid flat. Ting du skal
  par gamle løbesko
  Socks
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Før der træffes beslutning på et par løbesko, vil du nødt til at gøre lidt forskning. Et af de bedste steder at gå er en specialitet løbers butik. De vil være i stand til at give dig detaljerede oplysninger om de typer af sko til rådighed for den type kører er du interesseret i.
  2

  Kompiler nogle af dine egne personlige oplysninger, ligesom størrelsen af ​​din bue, din krop type, hvordan din fod faktisk rammer jorden i din skridtlængde den afstand, du kører, og overfladen af ​​din typiske forløb. Alle disse egenskaber vil diktere, hvad slags sko du skal købe.
  3

  Når du går ind i en butik for at købe et par nye løbesko, bringe et par gamle sko med dig. De fleste ekspedienter der arbejder i en velrenommeret atletisk skoforretning bør være i stand til at tilbyde nogle bistand på den type sko du skal købe baseret på slid af dine gamle sko.
  4

  Bring sokker du har planer om at bære mens du kører med dig til butikken. Dette vil give dig mulighed for at få den rigtige pasform, når de forsøger på og afprøve dine nye løbesko, før du nogensinde forpligte sig til at købe dem.
  5

  Hoved til butikken efter en løbetur eller en hel dag på din fødder. Da fødder har en tendens til at svulme, når aktiveret, skal du have dine fødder i denne tilstand for at få en ordentlig pasform.
  6

  Vær opmærksom på kilometertal du lægger på dine sko. Ligesom dækkene på en bil, er der kun en vis afstand dine løbesko kan håndtere.
  7

  Husk, at du altid får hvad du betaler for, selv når det kommer til sko. I det lange løb, er at gå efter de billigste parret ikke rigtig den mest økonomiske valg. Du vil helt sikkert gå igennem dem hurtigere end en god, solid par, og ender med at betale mere, da du får brug for nye hurtigere.