| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Typer af Kickboxing

  Moderne former for kickboxing dukkede op i 1970'erne, hvor fuld kontakt slag og spark blev først tilladt i karate konkurrencer. Kickboxing kan udføres på et konkurrencedygtigt niveau, som selvforsvar, eller som en workout rutine. Forskellige teknikker og mængden af ​​fysisk kontakt definere de forskellige typer af kickboxing. Chinese Kickboxing

  kinesisk kickboxing, også kendt som Shaolin boksning eller Shorinji Karate, opstod i Shaolin Kloster. Det er tilladt at slå med dine næver, sparke med dine fødder, og strejke med åbne hænder og albuer. Det er en af ​​de ældste former for kickboxing.
  Thai Bo Power Kickboxing

  Thai Bo Power kickboxing kombinerer kinesisk boksning, Thai boksning, amerikansk boksning og karate spark til at give deltagerne en aerobe og cardio træning. Thai Bo Power kickboxing kan også give en effektiv toning træning, når det kombineres med yoga strækninger og tung taske-work.
  K-1 Kickboxing

  Grundlagt i Tokyo , Japan, og i øjeblikket praktiseres over hele verden som en kontakt sport, K-1 kickboxing er en anden akkumulerende kampkunst form. K-1 kombinerer teknikker fra Karate, Taekwondo, Muay Thai, San Shou, amerikansk kick boksning, Western boksning og andre slående kunst.
  Amerikanske Kickboxing

  amerikanske kickboxing , også kendt som Full-Contact Kickboxing er en kamp sport. En kombination af karate spark og boksning slag, blev det opfundet i 1970. Mens amerikanske kickboxing giver fuld kontrakt slag med knytnæver og fødder, er deltagerne ikke lov til at strejke under taljen. Denne form for kickboxing er kendt for at fokusere på hastighed, motion strategier og fodarbejde
  Aerobic Dance Kickboxing

  Formålet Aerobic Dance kickboxing er udelukkende til motion,. Det er ikke beregnet til selvforsvar. Denne stil af kickboxing bruger de generelle bevægelser Karate og kickboxing slag og spark, men kræver ikke korrekte teknikker, der anvendes i disse kampsport. Udføres på sække eller i luften, er Aerobic Dance kickboxing som regel færdig med musikken.