| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man underviser Cardio Kickboxing

  Cardio kickboxing er en effektiv måde at holde sig i form og tilføje sort til din træning rutine. Hvis du er en workout instruktør og har været tanker om at give dine elever med nogle sjove og alsidighed, kan du prøve at undervise en cardio kick boksning klasse. Hvis du allerede er en aerob instruktør, har det rette udstyr og en grundlæggende viden om kickbokseteknikker bevæger sig, kan du lære en cardio kick boksning klasse. Ting du skal
  Boksesække
  Kick pads
  Boksehandsker
  Stansning luffer
  Vis Flere Instruktioner
  1

  introducere dig til din klasse bare hvis der er nogen nyankomne. Spørg hvis det er nogens første gang deltager. Hvis der er, så lad dem vide, hvad de kan forvente fra klassen og instruere dem i, hvordan du ændrer flytter, hvis de har brug for at gøre det.
  2

  Varm op din student ved hjælp af et medium tempo sang spor for fem til 10 minutter, omfatter ben og side strækninger i din varme op. Gå gennem kickboxing bevæger sig med en lav effekt niveau og omfatter små spark, knæ elevatorer og korte jabs.
  3

  Skift din musik til en høj tempo beat og starte cardio del af klassen . Instruer dine elever til at gøre to sæt af 15 sprællemænd og omfatter en boksers shuffle bevægelsen ved hjælp side til side fødder bevægelser. Tilføj i kickbokseteknikker overkroppen bevæger sig og arm combos, der omfatter øvre nedskæringer, ænder og Dodge, kroge og kors. Indarbejd underkrop bevæger herunder spark, runde huse og knæ elevatorer. Stræk din cardio segment til at vare cirka 20 minutter.
  4

  Flyt ind i udstyret segment af din klasse. Sørge for de studerende at arbejde på stationer på hastighed og stansning poser. Oprette yderligere workout-stationer, der omfatter stansning luffer og sparker pads. Kør denne del af klassen for cirka 10 minutter.
  5.

  Led dine elever i strækninger i 10 minutter før afskedige dem til at forlade. Udfør, ben, side-og arm strækker sig til at reducere ømhed. Tilskynde dyb vejrtrækning til at hjælpe med at bringe ned hjertefrekvensen.