| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Muskel Grupper & Front Squat

  Den forreste squat er en vægtstang øvelse begunstiget af bodybuildere og sportsfolk ens. Ud over at arbejde underkroppen, betyder oprejst positur nødvendige for en effektiv foran hugsiddende talrige overkrop stabiliserende muskler samt armene komme i den handling. Den forreste squat er også en favorit af olympiske vægtløftere, da det er en vigtig del af det rene og ryk. Hofter

  Front squats involvere en bred vifte af bevægelse i hofterne, den dybere du squat, jo større denne række af bevægelse bliver. Kontrollere din afstamning og derefter kører dig tilbage op i lodret position, er en opgave for dine gluteus maximus og forstrækning muskler. Placeret på bagsiden af ​​dine hofter og lår henholdsvis disse muskler arbejder sammen i aktiviteter såsom løb og spring.
  Knees

  En af grundene til, at bodybuildere favoriserer fronten squats er, at forreste squats tendens til at lægge vægt på musklerne på forsiden af ​​dit ben - quadriceps eller quads for korte. Jo dybere du squat, jo større bevægelighed på knæet vil være, dermed mere arbejde disse muskler skal udføre. Olympiske vægtløftere er ofte kendt for deres overlegne quad udvikling, som er et direkte resultat af tunge og hyppige forreste squats.
  Spine

  Selvom vægten er meget tæt på din base støtte, skal du stadig bruge din kerne muskler til at opretholde en oprejst kropsholdning og holde din rygsøjle stabil. Core er den samlede betegnelse bruges til at beskrive din lænd, talje og mavemuskler. Nogle motionister bruger vægtløftning bælter til at maksimere intra-abdominalt pres, og derfor spinal stabilitet, når du udfører squats med meget tunge vægte.
  Upper Krop

  Støtte og holde en barbell i forreste squat position bruger mange af overkroppen muskler. Din deltoid eller skuldermusklerne danner en hylde, hvor baren hviler mens dine arme skal være ophøjet til at sikre baren ruller ikke fremad. Din øvre ryg, specielt dine rhomboids og mellemledere trapezius muskler, hold dine skuldre ned og tilbage i god kropsholdning til yderligere at stabilisere din overkrop.