| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvor lang tid tager det at komme i form Brug øvelse?

  Mens udtrykket "i form" er relativ, vil du sikkert bemærke, din kondition stigning inden for et par uger efter en veltilrettelagt øvelse rutine, ifølge MayoClinic.com. Hvor lang tid det tager at nå dine træningsmål, afhænger imidlertid hvilken form du er i, når du begynder. Eventuelle forbedringer kan gøre dig stærkere og øge fysisk udholdenhed, og nøglen til succes er at holde sig til dit træningsprogram for livet. Vægt
  p Hvis komme i form betyder at nå en sund vægt, overveje tallene: Det tager et underskud på omkring 3.500 kalorier for at tabe 1 pund kropsfedt, som du kan opnå i en uge ved at brænde 500 flere kalorier end du spiser om dagen. At brænde omkring 500 kalorier gennem motion, kan en 155-pund person tilbringe en time ved hjælp af en stationær cykel, roning, race walking eller in-line skating. Du har brug for mindst en dag eller to af hvile fra motion hver uge, men så realistisk du ville miste £ 1 hver otte eller ni dage sammen med disse aktiviteter, hvis du ikke reducerer kalorier på samme tid.


  Kardiovaskulære Fitness

  Måling kondition er en af ​​de bedste måder at bedømme, hvordan form du er. Brug American Heart Association retningslinjer en person med et sundt hjerte-kar-system har en samlet kolesteroltal på mindre end 200 milligram pr deciliter, har blodtryk under 120/80 og har en fastende blodsukkerniveau på mindre end 100 milligram per deciliter. Mens kun en sundhedsperson kan fortælle dig, hvor du står, og hvor lang tid det kan tage at nå sunde niveauer, AHA anbefaler sikre hjerte-kar-sundhed med mindst 150 minutter om ugen i moderat aerobe øvelser såsom rask gang og afslappet cykling, eller 75 minutter per uge med kraftig cardio såsom løb og hastighed cykling.

  Styrke

  Stærke muskler er en anden indikator for at være i form, og modstand øvelser øger din styrke i løbet af nogle uger. Sådanne øvelser omfatter løfte vægte, ved hjælp af modstand bands eller bruge din egen kropsvægt for resistens med pushups, crunches og lunges. At forme op hele din krop, skal du udføre modstand øvelser for hver større muskel gruppe to til tre gange om ugen: ben, balder, mave, ryg, bryst og arme. For optimal styrketræning, vælge en vægt eller modstand hårdt nok, at du næsten ikke kan udføre 12 gentagelser. Når du kan udføre 15 reps med relativ lethed, gøre det sværere.
  Forholdsregler

  Snarere end at forsøge at komme i form så hurtigt som du kan, skal du starte med et overskueligt rutine, der passer til din komfort niveau. For eksempel, gå i 30 til 60 minutter om dagen og gradvist rampe op til at køre. Begynd hver tunge træningspas med fem minutters warmup af let til moderat cardio, og strække efter varmer op eller i slutningen af ​​din træning - stretching kolde muskler kan føre til skade. Hvis du er inaktiv nu se din læge, før der iværksættes en fitness rutine.