| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Fysisk Fitness Planer for børn

  Ligesom voksne, børn har brug for fysisk aktivitet for at holde sig sund. På et tidspunkt hvor barndommen fedme er på fremmarch - berører mere end 12 millioner børn i USA alene, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse - opholder aktiv er vigtigere end nogensinde for at bekæmpe dette voksende problem. Udvikling af en fitness plan for børn er en smule anderledes end at skabe en for voksne, dog. At holde børnene beskæftiget, og ønsker at komme tilbage efter mere, de har brug for en rutine, der er mangfoldigt, sjov og alderssvarende, hvilket giver dem den helt rigtige mængde af udfordring. Aerob aktivitet

  Ifølge MayoClinic.com, kids 6 og ældre behov omkring en times fysisk aktivitet hver dag, med det meste af dette i form af aerob eller cardio, aktivitet. Denne form for motion kan gavne børns hjerte sundhed, hjælpe dem med at opretholde en sund vægt og mindske deres risiko for diabetes og andre sygdomme. Mens organiserede aerobe aktiviteter, ligesom en klasse eller dvd, tilbyder tilstrækkelig motion, kan disse ikke holde deres interesse så meget som andre typer af cardio. Aktiviteter som rask gang, er vandreture, cykling, svømning, rulleskøjter eller spille sportsgrene som fodbold eller basketball alle betragtes som aerob i naturen, og de fleste børn nyder at gøre disse ting. Finde øvelser, at dit barn nyder er nøglen, og du kan udvikle deres fitness plan omkring disse.
  Styrketræning

  Styrketræning er ikke alle om at ramme vægten rummet og hejsning vægtstænger over dit hoved. Med børn, er du nødt til at tage en anden tilgang, når det kommer til øvelser, der opbygge og styrke deres muskler. Øvelser, der bruger deres egen kropsvægt er normalt tilstrækkelig, og disse kan ske i form af pushups, pullups, squats eller lunges. Tug-of-krig eller roning bygger også muskler, og cardio aktiviteter som skøjteløb eller cykling dobbelt så styrketræning øvelser. Hvis du ønsker at indarbejde vægte eller andet udstyr i den rutinemæssige, sørg for at bruge lette vægte, gradvist stigende vægt eller modstand som dit barn bliver stærkere. Som en del af en større fitness plan, bør disse typer af aktiviteter skal gøres to til tre gange om ugen.

  Fleksibilitet

  fleste børn er naturligt temmelig fleksible , men laver aktiviteter og øvelser til at opretholde dette er en vigtig del af en fitness rutine. At være fleksibel forbedrer vifte af bevægelse og kropsholdning, fremmer fysisk og mental afslapning og kan mindske børns chancer for skade i andre aktiviteter. Børnevenlige fleksibilitet øvelser omfatte grundlæggende strækninger, ligesom at røre tæer eller nå til loftet, men aktiviteter som gymnastik, tumbling, dans, kampsport og yoga også tæller mod fleksibilitet øvelser. Disse typer af aktiviteter skal gøres hver dag, selvom det er bare en række enkle strækninger i slutningen af ​​andre øvelser.
  Bone Styrkelse

  CDC anbefaler knogle -styrkelse af aktiviteterne tre dage om ugen for børn. Denne type øvelse er typisk ske gennem jorden virkning, hvilket sætter kraft på knogler og stimulerer vækst og styrke. Nogle aktiviteter, der vil gøre dette er at hoppe reb, løb, tennis eller hinke, væsentlige enhver bevægelse, der resulterer i effekt vil tjene som en knogle-styrke øvelse. Så udfordre dine børn til en omgang sjippetov eller hop scotch til at styrke knoglerne og have det sjovt.