| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Grundlæggende Position of Arms & ben i Dancing

  Der er ingen ental position anvendes i alle typer af dans. Med så mange stilarter, lige fra pæn og ordentlig ballet til rytmisk og hoppende afrikansk dans har hver sin egen teknik og begyndelsen positioner. Fordi visse stilarter udviklet sig fra hinanden, er der nogle cross over i positionerne. Ved at lære disse grundlæggende holdninger, kan du holde fra at se ud af sted i en dans klasse. Sporskifte

  I de fleste stilarter af dans, bortset hanen og hip hop, er dine ben viste sig. Når du går normalt, dine knæ ansigt frem. I dans, rotere du dine ben 90 grader, så dine knæ står ude. Dette skaber længere og mere interessante linjer, når du udvide dine ben. Dreje ud også mulighed danser til at bevæge sig og sparke i alle retninger, snarere end blot foran og bagpå. Din evne til at vise sig mærker dig som en danser, er som at dreje sig ikke kommer naturligt for de fleste mennesker.
  Anden position

  Ballet har først gennem femte positioner for både arme og ben, men andre danse discipliner ikke bruger alle fem. Anden position er fundet i hanen, jazz, ballet og endda hip hop. Ifølge American Ballet Theatre, skal dine fødder være under dine hofter omkring 1 fod fra hinanden, når man står på andenpladsen. Hvis du er i ballet, er dine arme også spredt åben i andet, håndfladerne vender fremad med albuerne let bøjede. Andre stilarter kan placere dine hænder på dine hofter eller lige til siderne med håndfladerne vendt jorden.
  Parallel Position

  moderne, moderne og jazz dans al brug parallel position som udgangspunkt for mange bevægelser. For at finde parallel position, drej knæene parallelt med hinanden og røre dine vrist sammen - din indre lår og knæ skal røre så godt. Sideløbende position kan dine arme enten være afslappet på dine sider, eller med dine hænder på dine hofter. Brug parallel position til at starte jazz torve, lunges og kick ball ændringer.
  Arabesque
  p Hvis du ønsker en indbegrebet danse position, start med en arabesk. Der er mange former for arabesk, men for en simpel version, på det ene ben og peger stå en tå til din side. Lad som om du er en flyvemaskine og rette dine arme til dine sider som vingerne. Armen modsat dit udvidede ben skal være over dit hoved, mens armen tættest på din spidse tå er ved at nå mod det. Arabesque er beregnet til at danne en smuk linje fra spidserne af dine fingre til spidsen af ​​tæerne. Hvis du føler dig godt afbalanceret, kan du løfte dit ben fra gulvet for et amatør arabesk.