| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Vil en pæreformet kvinde Tabe hurtigere end en Apple-Shaped Woman?

  Der er ikke noget mere frustrerende end at se din kost partner nemt kaste uønsket pounds, mens dit vægttab går på en sneglefart. Forskellen i vægttab kan til dels på grund af din kropsform. Desværre, når det kommer til at tabe, kan pæreformede kvinder har en hårdere tid at droppe pounds end æble-formet kvinder. Pære vs Apple Shape

  hvor du gemmer dit fedt bestemmer din kropsform. Kvinder, der lagre fedt i sædemuskelregionen - bag, lår og hofter - kaldes pæreformet, og kvinder, der lagre fedt i maveregionen kaldes æble formet. Når det kommer til sundhed, æble-formet kvinder er på et højere risiko for at udvikle type 2 diabetes, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk og højt kolesteroltal. Mens pæreformet kvinder generelt er tænkt som sundere, hvis vægten ikke er kontrolleret, kan pæreformede kvinder let til æble-formet kvinder.
  Pear-Shape Fat

  fedt du bærer på din bag, lår og hofter kaldes spæk. Det er den pinchable fedt placeret lige under huden. Det er mere vanskeligt at tabe spæk end visceralt fedt - det fedt i maveregionen, der forårsager æble form. Grundet hormoner, kvinder er mere tilbøjelige til at bære ekstra fedt i sædemuskelregionen og være pæreformet. Hos kvinder, gemmer kroppen ekstra fedt på den bageste, lår og hofter til at fungere som en kilde til energi til amning, hvilket forklarer, hvorfor det er så svært at tabe.
  Body-Shape Vægttab Myte

  Mens der er en række af kost og motion programmer, der siger, at de kan hjælpe dig tabe pounds baseret på din figur, kan du ikke vælge og vrage, hvor du tabe sig. Når du tabe dig, er det tabt i hele kroppen, ikke fra ét bestemt sted. I virkeligheden er, hvor du har tendens til at tage på i vægt som regel det område, du har mest problemer med at tabe det, ifølge træningsfysiolog Jessica Matthews.
  Sund Vægttab

  pæreformet kvinder til at tabe sig, skal de indtager færre kalorier, end de forbrænder. Et pund fedt indeholder 3.500 kalorier, og for at tabe 1 pund af fedt en uge, du har brug for at reducere dit daglige indtag af 500 kalorier, øge antallet af kalorier du forbrænder ved fysisk aktivitet eller en kombination af begge. Mens hurtig vægttab ofte ønskes, er det ikke en sund måde at tabe sig. Vægttabet for hurtigt, mere end 2 pounds en uge, betyder, at du er ved at miste muskler og vand, som kan forårsage dig til at føle svag og træt.