| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Skal du motionerer mere end en gang om dagen?

  Udøver flere gange om dagen kan være gavnligt for nogle, men mere er ikke altid bedre. Hvis du kommer til at passe i to træning på en dag, har du fået til at tage forholdsregler, som du ikke overtræner og begrænse dine fitness gevinster. Still, hvis du ønsker at sænke dit kropsfedt, kan du gøre betydelige gevinster med to træning på en dag. Fordele
  p Hvis du er interesseret i at tabe sig, du ønsker at brænde et betydeligt antal kalorier pr dag. Hver gang du forbrænder 3.500 flere kalorier end du indtager, du mister et pund. Derfor komme i to træningsprogrammer i en dag er gavnligt, fordi du vil gøre flere fremskridt i retning af, at kaloriefattige underskud. Desuden er dit stofskifte forhøjet i en periode efter hver af din træning. Det betyder, at når du er færdig med din træning, er du stadig brænder en øget hyppighed af kalorier. Ved at få i to træningsprogrammer, dengang dit stofskifte er forhøjet fordobles. Multiple træning også er til gavn for dem, der lige er startet ud med motion, som ifølge den amerikanske Rådet om øvelse, gør flere, kortere træning hele dagen lige så gavnligt som en længere varighed session.
  Overtræning

  Jumping lige ind multiple træning kan føre til overtræning eller skade. Efter hver af din træning, arbejder din krop til at helbrede og komme sig efter den stress, den har iværksat. Overtræning opstår, når din træning volumen og intensitet overskrider kroppens recovery rate. Din krop er ikke i stand til at komme sig tilstrækkeligt i mellem træning. Som et resultat, vil din præstation plateau og derefter begynde at falde. Du vil føle trætte og opdager, at du er umotiveret til at arbejde ud. Endvidere øger det træthed din risiko for skader, fordi din neuromuskulære system ikke vil optræde på sit bedste.
  Weight Training

  Undgå at gøre to vægt -træning om dagen, medmindre du målretter forskellige muskelgrupper. Når du løfter vægte, du nedbryde og beskadige din muskelfibre. Tiden mellem dine løft sessioner er, når dine muskler helbrede, vokse i størrelse og øge deres force produktion. De har brug for 48 til 72 timer for denne helingsproces forekomme. Hvis de ikke er i stand til at komme sig helt, vil din styrke og størrelse fordele blive væsentligt begrænset.
  Overvejelser
  p Hvis du kommer til at arbejde ud flere gange en dag, starter ud langsomt og vælge to forskellige typer af aktiviteter. Træn to gange om dagen to til tre dage om ugen til at starte og derefter indarbejde mere multiple-workout dage som din krop tilpasser sig stress. Gør en type træning, såsom cardio, i morgen, og en anden, såsom vægt uddannelse eller yoga, om aftenen. Hvis du begynder at føle sig træt, skære ned på din træning frekvens.