| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Vægttab Motivation Idéer

  Hvis du er på en mission for at tabe sig, er du ikke alene. I en 2012 undersøgelse, sagde 60 procent af de adspurgte ønskede de at droppe et gennemsnit på omkring 20 pounds hver. Motivationen til at tabe denne vægt ofte aftager hurtigt, dog. Flertallet af mennesker, der går på kost følge dem i mindre end seks måneder. Vægttabet kræver aktivitet kost og livsstilsændringer, der kan være svært at fastholde på lang sigt. Selv hvis du har de bedste intentioner, kan din motivation aftage i ansigtet af fristelse, kedsomhed eller frustration. Ved at sætte realistiske mål og planlægge for uundgåelige motiverende dips, kan du stadig opnå vægttab succes. Set Mini Goals

  Approach vægttab som en serie af mini mål, snarere end en, stor truende projekt, der kan synes umuligt at opnå. Når du når hver lille mål, vil du føle realisering og forblive motiveret til at holde ud. For eksempel kan du ønsker at tabe 50 pounds, men det kan tage flere måneder. Break up målet til 5 - eller 10-pund intervaller og fejre hver af disse mindre benchmarks. Bare en 5 til 10 procent vægttab - hvilket er så lidt som 10 pounds for en 200-pund person - forbedrer sundhed markører såsom blodtryk og kolesterol. Disse små forbedringer kan være motiverende, fordi det viser at du gør fremskridt
  Vær realistisk

  Indstilling urealistiske mål -. Såsom at miste 20 pounds i to uger eller forventer at forvandle sig til en super model - kan smadre dit motivation. En undersøgelse offentliggjort i "Fedme forskning" i 2005 fandt, at overvægtige patienter, der havde høje forventninger til vægttab var mere tilbøjelige til at droppe ud af vægttab programmer efter 12 måneder. En realistisk vægttab sats er 1 til 2 pounds per uge, siger Centers for Disease Control og Forebyggelse.
  Søge støtte

  Del dit vægttab mål med støttende venner og familie, så du kan henvende sig til dem, når din motivation aftager. Du har brug for en person, der kan minde dig om dine langsigtede mål, og distrahere dig fra potentielle slankekure katastrofer. For nogle mennesker, giver et vægttab støtte gruppe den nødvendige motivation til at holde fast i deres mål. En undersøgelse offentliggjort i "japanske Journal of Public Health" maj 2008 fandt, at en gruppe tilgang til vægttab var mere effektiv end en individuel tilgang. Gøre vægttab proces social og en holdindsats var en vigtig faktor for succes i det store flertal af deltagerne.
  Tag en pause

  Fastholdelse af en streng kost og motionsplan er stressende, og din motivation naturligt ebbe og flod. Hvis du har fulgt en struktureret plan med få afvigelser i adskillige uger, tillad dig selv en en-til tre-dages pause. Et brud betyder ikke, du pludselig tilbage til dårlige spisevaner og din sofa-kartoffel måder, men det betyder du vil stoppe sporing kalorier, vejer portioner og fastsætte en streng fitness regime. Du kan stadig foretage sunde valg og være aktiv - men ikke slå dig op over en lille overbærenhed eller en ekstra hviledag fra vægttræning. Forudsat dig selv en mini-ferie fra dit vægttab mission giver dit sind og krop en chance for at genstarte, så du vender tilbage til dit vægttab plan fyldt med energi og klar til at begå.