| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Er Working Out, før morgenmad Årsag sult-mode

  Arbejde ud før morgenmaden vil ikke sætte din krop i sult-tilstand,? Den afgørende årsag til sult er manglen på næringsrige fødevarer. Ifølge Mayo Clinic, vil varigheden og intensiteten af ​​din træning bestemme mængden af ​​mad eller drikke, du bliver nødt til at opretholde maksimal energi og forblive raske under træningen. Metabolisme

  Uanset om du er klar over det eller ej, din krop er konstant på arbejde, selv i hvile du brænder kalorier, og metabolizing. Metabolisme er den proces, hvor kroppen kombinerer mad og drikke, du indtager med ilt til at frigive den energi, du har brug for for at overleve. Din krop har brug for energi til at gøre alle sine basale funktioner, såsom vejrtrækning, cirkulerende blod, justere hormonniveauer og cellulære reparation og vækst. Ifølge Mayo Clinic, kan du det meste af energien forbruge fra middag den foregående nat vil blive brugt af din krop ved morgen, så du kan vågne med en udtynding af glykogen, som forårsager lavt blodsukker. Muskler har brug for glykogen til at frigive som tilføjede energi til en intens træning og dagligdagen.
  Sult-mode

  Når du ikke give din krop med tilstrækkelige næringsstoffer, din krop vil gå ind i en tilstand af sult mode. Når du ikke næring din krop ordentligt med behov glukose, vil din krop begynde at tage fra dine muskler til at give nok glukose til hjernen og væv. Denne proces vil føre til et tab af muskelmasse og i sidste ende livstruende helbredsproblemer. Mayo Clinic, at hvis du er alvorligt underernærede, kan det føre til organskader, anæmi, knogletab, nyreproblemer og gastrointestinale problemer.
  Anbefalinger

  Spis tre timer før en intens træning til at give din krop ordentlig tid til at fordøje og absorbere de næringsstoffer. Selvfølgelig, hvis du beskærer i en 05:00 træning, at komme op på 2 am at spise er ikke ideel. Hvis du arbejder ud på dette tidspunkt, spise en mindre mere effektiv snack såsom en hurtigt fordøjelig kulhydrat omkring 30 minutter før din træning.
  Ordentlig ernæring

  Uanset det tidspunkt på dagen, du har planer om at træne, nøglen til at få mest muligt ud af din træning er at passende brændstof din krop med ordentlig ernæring. Den bedste balance er en blanding af komplekse og simple kulhydrater. Nogle eksempler på en pre-workout snack er et udsnit af hele hvede toast med en skiveskåret banan og kanel, græsk yoghurt og trail mix eller nogle havregryn med frisk frugt. De komplekse kulhydrater i disse valg vil give dig en stabil frigivelse af energi i hele din træning, og de simple kulhydrater vil give dig som tilføjede briste af energi til mere intens og effektiv motion.