| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvor lang tid tager din krop forbrænder kalorier efter en træning?

  Selv om de fleste kalorie-burn statistikker fokusere på antallet af forbrændte kalorier under en træning, afhængigt af dit niveau af intensitet, kan du faktisk brænde en betydelig mængde af kalorier, når du forlader gymnastiksalen. Selvom det er umuligt at forudsige, hvor lang tid efter en træning, du vil fortsætte med at brænde kalorier, vil mere intens træning oversætte til længere perioder af post-workout kalorieindhold brænde. Steady-state cardio er ikke befordrende for en udvidet afterburn effekt, men anaerob motion er ideel. Pulszoner

  Hvor mange kalorier du forbrænder under en træning afhænger af intensiteten, hvor du træner. Anaerobe øvelser få dig til at brænde glykogen butikker til øjeblikkelig energi, når mængden af ​​ilt dine muskler kræver overstiger det beløb, du kan tage i aerobt. Arbejde ud ved 80 procent eller mere af din maksimale puls vil presse dig forbi den aerobe zone og ind i den anaerobe zone, hjælper dig med at forbrænde flere kalorier under og efter en træning. For at få et groft skøn over din maksimale puls, trække din alder fra 220.
  EPOC

  Ilt er kroppens vigtigste energikilde under og efter træning. Efter en intens anfald af motion, vil du opleve overskydende post-øvelse iltforbrug, som du er tvunget til at kompensere for iltsvind dine muskler afholdt i løbet af din træning. EPOC resulterer i øget kalorieindhold brænde efter en træning, som er en komponent af afterburn effekt.
  Afterburn Effect

  Ifølge Dr. Christopher Scott, PHD , en øvelse fysiologi professor ved University of Southern Maine, steady-state cardio træning ikke resulterer i imponerende post-workout kalorie-burn numre. Ifølge Dr. Scott, vil sprinte så hurtigt som du kan for fem runder af 30 sekunder resultere i en større afterburn effekt end jogging i 30 minutter. Ud over EPOC er mælkesyre bidrag motion menes at have en virkning på antallet af kalorier du forbrænder post-træning. Det er svært at vurdere, hvor lang tid du forbrænder kalorier efter en træning, men Scott hævder, at op til 95 procent af det samlede antal kalorier brændt i en anaerob træning er brændt post-workout.
  Muscle and Metabolism

  En anden faktor, der påvirker antallet af kalorier du forbrænder efter en træning er den mængde muskler du bære. Jeff Halevy, en berømthed træner, siger muskelmassen øger din hvile stofskifte, så du kan forbrænde flere kalorier, når du ikke arbejder ud. Alligevel vil antallet af kalorier, du forbrænder på en resten ikke stige væsentligt med flere muskler, men du kan være i stand til at arbejde mere intenst. (Ref. 4)