| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kortere daglig træning vs Længere Motion

  Formentlig den største fordel ved en kortere daglig motion planen er, at du er mere tilbøjelige til at holde fast i din program, hvis det ikke tager for meget tid. Besværet med at rejse til et træningscenter, møde en personlig træner eller træningsmakker og udføre en lang, opslidende rutine kan føre dig til at springe din træning oftere. Imidlertid kan kort-og langsigtede sundhedsmæssige fordele ved en længere rutine opvejer det offer af tid, du behøver at gøre. Det vigtigste er at finde en øvelse rutine, der passer til din personlighed og livsstil, så du vil fortsætte med at deltage i den daglige motion, som langsigtet forpligtelse til en rutine giver de bedste resultater og de fleste sundhedsmæssige fordele. Bekostning af Time
  p Det kan være udfordrende at udrette noget væsentligt i løbet af kort tid, da du normalt vil ikke engang begynde at brænde en betydelig mængde af fedt og kalorier, indtil du har fuldført mindst 10 til 20 minutters motion. Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler et gennemsnit på 150 minutter af moderat intensitet motion om ugen med to sessioner af styrketræning for at forbedre din generelle sundhed. Du kan opdele disse minutter i små, overskuelige sessioner i hele ugen.
  Fare for kvæstelser

  Lang, kan intens og hyppig motion af samme slags føre til gentagen brug skade. Men som du fortsætte med at udøve, får du øget styrke og udholdenhed, som kan beskytte dig mod skade samt. En længere øvelse rutine bedre forbereder dig til at deltage i sport, ekstreme fitness-aktiviteter og udvidede begivenheder som en maraton. Selvom du er mindre tilbøjelige til at udvikle gentagne skader, hvis du arbejder ud for kortere sessioner, du er mere tilbøjelige til at kontrahere en akut skade fra en mindre betinget krop er forbundet med kortere motion rutiner.
  Effect på Mood

  Øget endorfin udgivelse ledsager længere, mere intens træning såsom tunge vægttræning eller langdistance-løb. På grund af dette, kan du se et mindre forbedring i dit humør efter en kort rutine end efter en langvarig én. Stikning til din motion rutine, enten kort eller lang, kan hjælpe med at opbygge dit selvværd og reducere angst relateret til langsigtede sundhedsmæssige betænkeligheder. Startende med en kortere rutine, som du med held kan fuldføre på lang sigt kan hjælpe dig med at opbygge din selvtillid som en atlet og hjælpe dig overgangen til en længere daglig motion program.
  Videnskab og analyser

  Næsten enhver mængden af ​​motion er bedre end ingen motion, da de langsigtede sundhedsmæssige risici ved et stillesiddende liv omfatter øget vægtøgning, øget risiko for hjerteanfald og slagtilfælde. Og en undersøgelse i "PLoS ONE" tidsskrift fra maj 2013 fandt, at overvægtige mænd, der udøves på en energisk niveau for kun fire minutter mindst tre gange om ugen viste nogle af de samme kardiovaskulære forbedringer som de, der udøves i 16 minutter tre gange pr uge - om dem, der udøves længere er nået lavere fedt og kolesterol niveauer. Vælg en træning tidsplan, der realistisk passer ind i dit liv, og varierer dine aktiviteter og længde fra dag til dag for at tilføje sort til din træning.