| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Smith Machine Pros & Cons

  De fleste kommercielle fitnesscentre er chokerede fuld af gadgets belæsset med drejeknapper, trisser og knapper, de fleste nybegyndere ikke kender squat om, hvordan man begynder at bruge korrekt. Tilsvarende TV fitness guruer er alle over røret, Hocking den seneste i fitness gimmickry der i sidste ende gør sin vej ind i sundheds-klubber. Desværre har et flertal af disse enheder ikke tilbyde gym rotte meget i vejen for funktionalitet. En undtagelse er Smith Machine. Historie

  Iconic sundhed og fitness fortaler Jack La Lanne havde bygget en lignende tingest, hvad der ville blive den moderne Smith Machine i 1950'erne. Bodybuilder Rudy Smith ønsket maskine, men følte, at det kunne forbedres, så han havde en kopi bygget til hans specs, som han sat op i en Los Angeles. Maskinen blev et hit med gym medlemmer, og når word fik omkring, flere sundhedsmæssige klub kæder blev spørger om at få deres egen Smith maskine.
  Sådan fungerer det

  "barbell" af Smith opvejes at sikre barens glatte glide ned hver lodrette skyder. Nogle Smith designs også bruge en simpel trisse system, der tillader brugere at manipulere baren med lethed. Næsten alle er designet med deres rammer bygget på en gradvis drejning, som forstørrer det basen og tilføjer til maskinens stabilitet betydeligt. Mange har tilføjet sikkerhedsmæssige blokke end der kan fastgøres på bestemte punkter på de lodrette skydere, der låser stangen falder ned på brugeren.

  Pros

  Smith Machine blev designet til at give gym-gængere den gavnlige træning af frie-vægte, men giver sikkerhed for en maskine. Øvelser, der bærer tunge byrder, såsom for /ryg squats, bænkpres og siddende skulder presser, kræver ofte hjælp fra en spotter. Smith Maskiner tillader løfteren frihed og tillid til at være hans egen spotter ved at bruge nogen af ​​de mange bar hviler ved siden af ​​lodrette skydere. Hvis en belastning vægt bliver uudholdelig, kan brugeren blot dreje hans håndled til at løse baren i resten.
  Cons

  Selvom der er ingen argumentation vedrørende en Smiths sikkerhedsmæssig fordel Mange hævder, at eftersom vægtbelastning sikkert har til huse i rammen, kan den ekstra rekruttering af visse stabilitet muskelfibre ikke komme i spil, hvilket gør brugeren "svagere". Kritikere siger også det vinklede stel gør ordentlig øvelse formular vanskeligt og undervurderer betydningen af ​​formularen. På grund af dens design, vægtløftere Smith maskine forbyder hæfteklammer såsom den rene-og ryk og snatch og populære fitness øvelser som bicep krøller og stående militære presser.
  Warning

  Før du prøver nogen øvelse på en Smith Machine, spørg en kvalificeret helseklub ansatte for en demonstration af de bevægelser, der sikkert kan udføres på maskinen. Må ikke overbelaste bar med en vægt, du er vant til simpelthen på grund af de sikkerhedsmæssige funktioner i maskinen.