| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Motion Bouncer

  Motion udsmidere, også kendt som trampoliner og mini-trampoliner, giver en bekvem form for vægtbærende motionsture. Ifølge en NASA rapport offentliggjort i "Journal of Applied Physiology": "for lignende niveauer af puls og iltforbrug, er størrelsen af ​​de biomekaniske stimuli større med at hoppe på en trampolin end med at køre." Springende er sjovt og effektivt, toner din krop og hjælper dig med at tabe også. Fordele ved en øvelse Bouncer

  Enhver form for regelmæssig motion hjælper med at opbygge og vedligeholde stærke knogler, holder din vægt under kontrol og reducerer risikoen for at udvikle diabetes, forhøjet blodtryk og andre sygdomme. Springende hjælper også styrke hjertet. Forskning udført af "Journal of Medical Science for sport og motion" konkluderer: "Motion på en miniature trampolin kan give en sikker, passende indendørs motion for normale og mange hjertepatienter af forskellige aldre, hvis retningslinjer vedrørende rente for at træde og højden af ​​knæet elevatorer bliver overholdt. "

  fleste mini-trampoliner er mellem 36 og 40 inches i diameter og omkring 9 inches høj efter en model med seks ben. Nyere designs har også stabilisator stænger, der giver dig noget at holde fast i, hvis du er i risiko for at falde på grund af dårlig balance. Konstrueret med stødabsorberende fjedre, udøvelsen udsmider giver løbere og løbere til at køre med nogen skurrende af rygsøjlen eller indre organer. Forsigtigt kører i stedet på en udsmider er god motion for seniorer og gravide kvinder så godt, men en vordende mor bør altid tjekke med sin fødselslæge først.

  Brug en øvelse udsmider derhjemme er praktisk, som du kan hoppe til musik eller mens du ser fjernsyn. Denne ekstremt lav-effekt hjerte-kar-motion kan hjælpe dig tabe sig og mindske kropsfedt niveauer. Jumping også hjælper med at reducere stress, hvilket kan bidrage til at afhjælpe depression i mange mennesker. Springende forbedrer også cirkulation, opbygger udholdenhed, forbedrer koordination, sænker kolesterol og stimulerer dit stofskifte.

  Trampoliner er ofte en del af fysisk terapi programmer til rehabilitering af knæet, ankel, hofte og ryg. Hoppe forsigtigt på en rebounder øger styrke i arme og ben, og giver en fremragende skånsomme træning er egnet for seniorer, ud-af-condition overvægtige og personer med et handicap. Fordele kan opnås fra at bruge øvelsen udsmider selv af folk ude af stand til at gå. Placer fødderne af en kørestol-bundet individ på rebounder, mens en anden springer forsigtigt for at stimulere blodgennemstrømningen i deres underkrop og forbedre lymfesystemet cirkulation.

  Med det stigende antal af overvægtige og fede børn i USA, der giver en måde for unge at øge daglig aktivitet på en enkel måde, de har, er vigtig. De fleste børn nyder at hoppe på senge og sofaer, som kan være risikabelt, samt skadelig for møbler. At have en rebounder handy i alrummet giver børnene til at tilføje minutter af kalorie-brænding sjov motion til deres dag.

  Du kan udføre en række øvelser på en trampolin. Start med den sundhedsmæssige bounce (dine fødder aldrig forlade måtten), og videre til fods, hoppe forsigtigt med begge fødder, skiftevis fødder i en marcherende stil hoppe eller drejning side til side, som du hopper. Du kan også udføre sprællemænd og ryg-og-tilbage eller side-til-side spring. Speed ​​kører, er super høj intensitet, men god træning for enhver sport, der kræver hurtige mund bevægelser.
  Hvor finder en øvelse Bouncer

  fleste sportsudstyr butikker og store detailhandlere har mindst én model af rebounder på lager. Du kan også finde mange mærker og modeller online. The Urban rebounder og Starbound Mini-Trampolin sites tilbyder begge trampoliner pakket med koreograferede motion dvd'er, egnet til en bred vifte af fitness niveauer. Den Needak Soft-Bounce Trampolin, ReboundAir og Cellercise er andre populære mærker, hvoraf flere foldes op for nem opbevaring eller rejse
  Ekspert Insight eller Advarsler:.

  Hvis du er ude af form og ikke vant til at udføre aerobe motion af stor intensitet, start igen stiger i korte blokke af 2 til 5 minutter, hvilket øger din træning tid efterhånden som din udholdenhed øges.